Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupiłem pewną rzecz wirtualna za 400 zł kupujacy nie chce dać zwrotu mam jego dane moge isc z tym na policje?
@QkiToJa napisz więcej , nie wszystko można zwrócić .
Kupiłem rzecz do gry roblox tryb adopt me i osoba stwierdzila nagle ze to inna gra adopt me customers da sie sprawdzić czy ktoś zmienił opis po zakupie? a i jeszcze policja/sąd zrobili by coś z tym?
@QkiToJa
Nawet jeżeli kupiłeś od przedsiębiorcy to prawo do odstąpienia od Umowy (z Art. 27 UoPK) nie przysługuje konsumentowi w przypadku produktów wirtualnych. Możesz złożyć reklamację jeżeli otrzymany produkt jest niezgodny z opisem.
czy ktoś zmienił opis po zakupie?
Opisu nie da się zmienić po zakupie.
właśnie jest to przedmiot wirtualny i nie wiem czy da się coś z tym zrobic albo czy zrobi policja badz allego bo ta osoba nie chce dac zwrotu
@QkiToJa jeśli jest zgodny z opisem to ,,święty boże nie pomoże ,,
@QkiToJa Podaj link do oferty - zobaczymy co sprzedający tam dokładnie oferował.
@QkiToJa i nic nie zrobisz o ile produkt jest zgodny z ofertę 😞 Jak źle kupione wystaw ponownie i odsprzedaj dalej 🙂
a policja albo sad albo ktos tam zrobic cos z tym jednak 400 zł
@QkiToJa Podaj link do oferty w której dokonałeś zakupu.
na telefonie jestem wiec nie mam jak tylko chce sie dowiedziec czy służby cos by zrobily jak mam dane tej osoby tyle chce wiedziec tak nie
@QkiToJa ale co chcesz żeby policja zrobiła, skoro produkt zgodny z ofertą, nie da się zwrócić produktu cyfrowego a na dodatek jak sprzedała osoba prywatna to nie ma obowiązku przyjmować zwrotów ( odstąpienia od umowy bez podania przyczyny )
Czyli kupiłeś poza Allegro i nie wiesz co było opisane w ofercie! Jak chcesz zgłosić na Policję?
@QkiToJa da się sprawdzić przez zakładkę ,, moje zakupy ,, . Klikając z tytuł oferty masz jej widok z chwili zakupu .
@QkiToJa Cześć 🙂 Na Twoim koncie nie widzę żadnych zakupów (ani na Allegro ani na Allegro Lokalnie).
Czy zakupu dokonałeś na innym koncie czy poza Allegro? Jeśli na innym koncie, to podaj mi proszę numer zamówienia.