anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dokonałem zakupu kurtki, sprzedający w Allegro Lokalnym nie odpowiedział na moje zapytania.

Tenmen
#7 Wielbiciel#

Dokonałem zakupu kurtki, sprzedający w Allegro Lokalnym nie odpowiedział na moje pytania o rozmiar przedmiotu przed aukcją, oraz nie odpowiada na moje pytania po wylicytowaniu przedmiotu. Wzbudza to moją nieufność do sprzedawcy, tym bardziej wiem że logował się po skończonej aukcji. Niestety nie mam jego danych a przede wszystkim telefonu i nie wiem co robić. Nr. aukcji c7b56b8b-f392-4db1-9de1-00a92ea5fab3 , proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

Zapłacone? Na Lokalnie nie ma obowiązku zapłaty. Po pięciu dniach, zgodnie z regulaminem, transakcja jest uznana za niebyłą.

Jeśli zapłacone, otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE i poproś tam po 24 godzinach o pomoc Allegro.

oznacz moderatorów

Tenmen
#7 Wielbiciel#

Nie zapłacone bo sprzedawca mówiąc kolokwialnie olewa kontakt ze mną, bardzo mi zależy na tym przedmiocie, ale jestem bezsilny. Bardzo niemądry pomysłem jest ukrywanie kontaktów do sprzedawcy po co to się robi, nie wiem.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Jeśli towar nie jest zapłacony, nie otworzysz sporu. Pewnie cena za niska i on Ci tego nie chce sprzedać. Zapłacisz, otworzysz spór - wtedy sprzedawca ma obowiązek odpowiedzieć i pomoże Ci tam Allegro. Będziesz się mógł domagać wysyłki.

oznacz moderatorów