Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie dokonania płatności na allegro lokalnie wybieram opcję "przelew", pojawia się lista banków, rozwijam ją i nie ma mojego banku. W przypadku zakupów na allegro po rozwinięciu pojawia się jeszcze ikonka druku przelewu bankowego, którą można kliknąć i skopiować dane do przelewu w swoim banku, tutaj niema tej opcji. Nie ma mojego banku na liście i nie można wybrac opcji inny bank. Jak mam opłacić zakupy?
@Mati_o5, a jakiego banku brakuje?
BOŚ - bank ochrony środowiska
Jak nie ma na liście!
No tak po prostu, niema. W sumie to od dawna niema, kiedyś był, później znikł. Jak trzeba opłacić prowizje do allegro to jest ale przy opłacie za zakupy niema.
Ten problem był już tu wiele razy poruszany, widocznie jakieś są problemy.
@Mati_o5 zgłosiłam brak tego banku do zespołu zajmującego się metodami płatności. Natomiast na ten moment alternatywą pozostanie, w Twoim przypadku, opłacenie zamówienia przelewem tradycyjnym, kartą płatniczą albo Blik. Najmocniej przepraszam za te utrudnienia.
Sęk w tym że nie było opcji wyboru przelewu tradycyjnego ze strony allegro, no chyba że miała Pani na myśli przelew poza systemem allegro przez uzyskanie danych do przelewu w postaci nr konta prywatnego od sprzedającego. No nic, dziękuję za informację, mam nadzieję że mój bank zostanie wkrótce dodany do listy i nie będzie tego typu problemów w przyszłości.