anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dokonanie opłaty allegro lokalnie - brak możliwości wybrania innego banku niż te z listy

Mati_o5
#2 Obserwator#

Przy próbie dokonania płatności na allegro lokalnie wybieram opcję "przelew", pojawia się lista banków, rozwijam ją i nie ma mojego banku.  W przypadku zakupów na allegro po rozwinięciu pojawia się jeszcze ikonka druku przelewu bankowego, którą można kliknąć i skopiować dane do przelewu w swoim banku, tutaj niema tej opcji. Nie ma mojego banku na liście i nie można wybrac opcji inny bank. Jak mam opłacić zakupy?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Mati_o5, a jakiego banku brakuje?

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Mati_o5
#2 Obserwator#

BOŚ - bank ochrony środowiska

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie ma na liście!

oznacz moderatorów

Mati_o5
#2 Obserwator#

brak banku.pngNo tak po prostu, niema. W sumie to od dawna niema, kiedyś był, później znikł. Jak trzeba opłacić prowizje do allegro to jest ale przy opłacie za zakupy niema.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ten problem był już tu wiele razy poruszany, widocznie jakieś są problemy.

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Mati_o5 zgłosiłam brak tego banku do zespołu zajmującego się metodami płatności. Natomiast na ten moment alternatywą pozostanie, w Twoim przypadku, opłacenie zamówienia przelewem tradycyjnym, kartą płatniczą albo Blik. Najmocniej przepraszam za te utrudnienia.

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Mati_o5
#2 Obserwator#

Sęk w tym że nie było opcji wyboru przelewu tradycyjnego ze strony allegro, no chyba że miała Pani na myśli przelew poza systemem allegro przez uzyskanie danych do przelewu w postaci nr konta prywatnego od sprzedającego. No nic, dziękuję za informację, mam nadzieję że mój bank zostanie wkrótce dodany do listy i nie będzie tego typu problemów w przyszłości.

oznacz moderatorów