Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, przez pomyłkę dałem "licytuj" w aukcji na allegro lokalnie i moja oferta jest w tej chwili najwyższa. Jednak chciałem anulować swoją ofertę . Co muszę zrobić?
@tomas824 czekać aż ktoś Cię przebije Na lokalnie nie ma mozliwośći wycofania oferty.
@tomas824 Nic nie musisz robić. Nawet gdy wygrasz licytację, nie musisz płacić. Tam zawiera się umowy warunkowe, a warunkiem jest zapłata w ciągu pięciu dni. Po tym czasie, zgodnie z regulaminem, o ile nie zapłacisz, umowa jest automatycznie rozwiązywana i transakcja zostaje uznana za niebyłą.
@xyz96 czy z tego tytułu sprzedający nie będzie miał podstaw żądać zwrotu prowizji czy jakichś opłat? I czy to nie będzie powodem wciągnięcia na tzw. czarną listę?
@tomas824 Jeśli nie zapłacisz, prowizja nie będzie naliczona, a po pięciu dniach licytacja odnowi się automatycznie. Na Lokalnie nie ma czarnej listy.
@xyz96 Dzięki Wielkie za pomoc, uspokoiłeś mnie. Zazwyczaj nie biorę udziału w aukcjach, a tym razem przez pomyłkę narobiłem sobie nerwa. Pozdrawiam, udanego dnia.
@tomas824 Przeczytaj regulamin Lokalnie - nie będzie niespodzianek 🙂
@tomas824 Tak, o zwrot prowizji wnioskuje do Allegro.