Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak mogę anulować opłacony ale niewysłany towar sprzedający nie kontaktuje się a pieniądze zostały pobrane.
@Client:108999643 dyskusja z automatu sie zamknie po 30 dniach do tego czasu sprawę wyjaśnisz. Pracownicy allegro moga ci ją wznowic na prośbe do allegro
ale nie chcę niczego odnawiać.Jeśli towar nie jest do mnie wysyłany przez dłuższy czas, chcę anulować zamówienie, nie zostało jeszcze wysłane, a pieniądze zostały ode mnie pobrane.W tym przypadku Chcę go odzyskać jak najszybciej.A na początku myślałem, że sprzedawca już otrzymał pieniądze i nie zwrócę go ponownie i nie otrzymam towaru
Musisz poczekać po 14dniach od zalożenia dsykusji gdyby sprzedawca nie wysłał ani nie oddal kasy dostaniesz możliwość wypełnienia wniosku o ap i allegro ci zwróci kasę. Niestety sprzedający na lokalnie nie są czesto świadomi że aukcje po sprzedaży potrafią się wznowić same potem taki nie wie że sprzedał 2 raz cos co juz sprzedał a na lokalnie na mail zagląda raz na ruski rok ta funkcjonalność to pomysł allegro takie sytuacje są dość częste ale jak zakupiłeś przez allegro to allegro ci zwróci kase za towar którego nie dostałeś
uspokoiło mnie to, dziękuję bardzo