Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry .Kupiłam przedmiot na allegro lokalnie.Zribilam przelew za pomocą blik.Na stronie allegro pisze,że sprzedaż zakończona a sprzedający nie chce wysłać towaru gdyż twierdzi,że nie fostał przelewu Jak mogę odzyskać swoje pieniądze ?
@edytakruk1987 To typowy błąd Allegro, sprzedający na Lokalne często nie wiedzą że pieniędzy trzeba szukać na koncie Allegro ale na Allegro zwykłym nie lokalne. Możesz mu to napisac.
Jeśli to nie pomoże kliknij na swoim koncie Zakupy - znajdź zakup i klinij Zgłoś problem.
Tam napisz że oczekujesz wysłania przedmiotu lub zwrotu pieniędzy. Sprzedający będzie miął 24 godziny na odpowiedź, jeśli to nie pomoże poprosisz o pomoc pracownika Allegro itd... na końcu otrzymasz prawdopodobnie zwrot z Allegro Protect.
@edytakruk1987 Niech sprzedajacy sprawdzi tu: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
jak będzie problem wróc.
@edytakruk1987 płatność przeszła, natomiast sprzedający ma problemy z wypłatą. Poprosiłam o kontakt z nim i pomoc odpowiedni dział. Dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.
@edytakruk1987 skontaktowaliśmy się ze sprzedającym w tej sprawie i wyjaśnimy to z nim, zwrot wpłaty otrzymasz bezpośrednio od sprzedającego.