Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wygrałem kilka licytacji od tego samego sprzedawcy na allegro lokalnie. W przeciwieństwie do zwykłego allegro nie zauważyłem opcji, by kupić wszystko w jednej dostawie. Są to bardzo małe przedmioty, które zmieszczą się w jednej kopercie i dlatego nie widzę sensu płacenia za dostawę osobno.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Na Lokalnie nie ma opcji zapłaty łącznej za wszystkie zakupy, trzeba płacić oddzielnie. Jeżeli chcesz zapłacić za całość jedną wpłatą z jednym kosztem wysyłki, skontaktuj się ze sprzedawcą i zapłać mu bezpośrednio na jego rachunek bankowy.
Czy obecna opcja "ustal warunki dostawy" za pośrednictwem czatu udostępnia kupującemu również dane do wysyłki, czy trzeba je wysłać osobno?
@Sz89224, Sprzedający otrzymuje pytanie i może zaakceptować metodę wskazaną przez Kupującego lub zaproponować inną. Po akceptacji uzupełnia jej koszt, a Kupujący może dokończyć zamówienie, osobno wskazując dane do wysyłki. W formularzu podstawi się ta uzgodniona metoda, a Kupujący będzie miał tam opcję wpisania adresu.
Eh, chodziło mi o dane do przelewu, nie wysyłki 🙂 Miałem takie prośby o ustalenie warunków, ale po ich ustaleniu cisza. A nigdzie nie mogę znaleźć, jak dokładnie wygląda ta wymiana informacji.