Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wygrałem dwie licytacje na allegro lokalnie opatrzone ikonką SMART. Ja też, jako kupujący, posiadam ten pakiet. Obie licytacje skończyły się kwotą 29 PLN, czyli łączna kwota zakupu u jednego sprzedawcy wyniosła 58 PLN. Jak mogę dokonać zapłaty, żeby skorzystać z przysługującej mi darmowej przesyłki w ramach pakietu Smart? Z góry dziękuję za pomoc.
@Client:101467845 na allegro lokalnie niema możliwości łączenia zakupów.
Tam nie można niczego łączyć żeby mieć Smart ale sprzedajacy może Ci te 2licytacje wysłać w jednej paczce i jednym kosztem wysyłki.
No tak. Ale zgodnie z informacją allegro dotyczącą Smarta cyt. "Kupujesz bez limitu z darmową dostawą na Allegro Lokalnie - z wysyłką do Paczkomatów przy zakupie za min. 45 zł od jednego sprzedającego". Zgodnie z tym powinna być przesyłka darmowa. Ja zapłaciłem za Smarta, Sprzedawca zapłacił za Smarta. A teraz mam zapłacić za przesyłkę? Delikatnie mówiąc czuję się wprowadzony w błąd. Naprawdę nie ma rady?
@Client:101467845 rozumiem jednak w przypadku licytacji nie ma możliwości systemowego połączenia tych zamówień (można to zrobić tylko w przypadku opcji [kup teraz]). Więc kwota zamówienia nie wyniesie 45 zł i dlatego darmowa dostawa w ramach Smart! nie wskoczy w tych zamówieniach.
To jak zatem połączyć dwa produkty wystawione jako kup teraz ?
Mam smart, chce kupić u jednego sprzedajacego dwa produkty (30 i 25 zł), razem nie płaciłbym za wysyłkę (osobno zapłace 2x !) ale nie mogę znaleźć opcji kupienia ich wspólnie.
Proste piszesz do sprzedającego i ustalacie.
Ok, już znalałem. Po prostu kup teraz nie oznacza kup teraz a po wcisnieciu jest możliwość dodawania kolejnych produktów 🙂
Ale na zwykłym a Ty pisze w dziale Allegro Lokalne!🙂
Ale to wszystko jest opisane w regulaminie, którego nikt nie czyta!😐
Czyta nie czyta. Niemniej informacja/reklama "Kupujesz bez limitu z darmową dostawą na Allegro Lokalnie - z wysyłką do Paczkomatów przy zakupie za min. 45 zł od jednego sprzedającego" jest wprowadzeniem konsumenta w błąd.