Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam produkt na allegro lokalnie. Zapłaciłam. Do wyboru za darmo (mam smarta) był paczkomat i kurier. Wybrałam paczkomat. Okazało się że produkt nie zmieścił się do paczkomatu (sprzedawca wysłał mi zdjęcie). Co teraz mogę zrobić? Czy można zmienić sposób wysyłki? Ja z pozycji kupującego niewiele mogę zmienić w zamówieniu, nie mogę go anulować, ani zmienić sposobu dostawy. Jest jakaś rada na to, oprócz opłacenia indywidualnie kuriera. Z góry dziękuję za porady
@kgronio Nic nie musisz robić, to problem sprzedawcy, który nie potrafi udostępniać odpowiednich metod dostawy. On teraz musi Ci wysłać przedmiot inaczej, po uzgodnieniu z Tobą, ale niczego nie musisz anulować i nic dopłacać. Nie musisz też płacić za żadnego kuriera, to sprzedający popełnił błąd i musi zapłacić.
Smart na Lokalnie nie działa, więc nie ma to nic do rzeczy.
Jestem właśnie takim nierozgarnięty sprzedającym. Czy mogę wysłać przedmiot kurierem, mimo że kupujący wybrał paczkomat? Kupujący nie ma z tym problemu. Tylko nie wiem czy jak wyślę inną metodą to dostanę pieniądze na przedmiot?