anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłam książkę 9 dni temu, zapłaciłam za wysyłkę a sprzedawca nieuczciwy nie wysyła jej

mengest
#7 Wielbiciel#

Zapłaciłam za wysyłkę (polecony priorytet), minęło 9 dni a sprzedawca nie wysłał, nie ma możliwości skontaktować się z allegro ???

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

xyz96
#21 Demiurg#

Skontaktuj się ze sprzedawcą przez ten formularz; https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE domagaj się wysyłki lub zwrotu wpłaty. Po 24 godzinach w dni robocze możesz tam poprosić o pomoc Allegro.

Tu masz inny kontakt z Allegro w tej sprawie; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=d8143baa-4f1d-48b1-9dc1-e76e40a5fc38&subjectId=4c2c4428-a...

oznacz moderatorów

mengest
#7 Wielbiciel#

Nie potrafię dobrze poruszać się po allegro, serdeczne dzięki

oznacz moderatorów

pulkownik66
#19 Nestor#

@mengest  Jeżeli nie masz żadnego kontaktu.

Jeśli Twoje zakupy się nie powiodą, rozpocznij Dyskusję. Włączymy się do niej za każdym razem, kiedy poprosisz nas o wsparcie.

Jeśli nie uda Ci się dojść do porozumienia ze sprzedającym, możesz otrzymać zwrot kosztów w ramach Programu Ochrony Kupujących.

oznacz moderatorów

mengest
#7 Wielbiciel#

ja pisałam do sprzedawcy już 3 razy na stronie przedmiotu, więc dyskusja trwa

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@mengest Dyskusja ze strony przedmiotu to nie jest dyskusja. To jest tylko rozmowa, do której pracownik Allegro się nie włączy. Wyżej dali Ci linki do właściwej dyskusji. Tam pisz.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

mengest
#7 Wielbiciel#

bardzo dziękuję za podpowiedź !

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@mengest  Jaki podał czas wysyłki? Co odpowiedział gdy sie znim skontaktowałaś?

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

mengest
#7 Wielbiciel#

powiedział, że wyśle w poniedziałek 14 września, potem pisał, że ma niedokładny adres, jaki otrzymał z allegro, następnie, że wyśle mi priorytetem, za to, że nie wysłał w terminie, ale wysyłka priorytetowa była zapłacona przeze mnie, bo taki był wymóg aukcji

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Wypowiedział się w Dyskusji pracownik Allegro? Poproś go tam o pomoc.

oznacz moderatorów