anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupilem zaplacilem ale nie udalo sie kupic a pieniadze wyslane sa. Dostane zwrot?

Client:107375800
#1 Nowicjusz#

Kupilem gazetki za 60zl. Zrobilem przelew wszystko dobrze bylo potwierdzenie itd. Za jakis czas wchodze pisze ze nie kupilem jakby blad i inny link jest ze dalej to jest. Sprzedawca mowi ze nic nie dostal w sensie info o kupnie statusie itd. Ja tez mam w statusie ze nie kupiono ale kasy nie dostalem spowrotem w sensie powiadomienie. Chyba ze przeoczylem alecwyraznie pisze ze mi wzielo a spowrotem ta sana suma nie przyszla. Czy dostane zwrot na konto?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Monika__L
#16 Inspirator#

zrobile sprzelew tradycyjny? pisałeś konto z ręki?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Monika__L 

@Monika__L  napisał(a):

zrobile sprzelew tradycyjny? pisałeś konto z ręki?

Nie ma na Allegro Lokalne przelewu tradycyjnego

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:107375800   Jeśli masz zakup na swoim koncie Allegro to masz szansę na odzyskanie zwrotu,  ale jeśli nie masz żadnego śladu, nawet emaila potwierdzającego zakup to zrobiłeś prezent świąteczny jakiemuś naciągaczowi.  To tyż piknie, tradycja w narodzie jest ważna.

To co napisałeś to nie da się zrozumieć: "Za jakis czas wchodze pisze ze nie kupilem"   "alecwyraznie pisze ze mi wzielo"

Czy potrafisz napisać gdzie wchodzisz,  albo co ci wzięło??

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Każdy zakup musi być w zakładce "Moje zakupy" inaczej nie masz zakupu nie odzyskasz kasy: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione

oznacz moderatorów