anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacja na allegro lokalnie się zawiesiła po zakończeniu

darasxxpl1989
#9 Pomysłodawca#

Czy ktoś się spotkał z takim problem że po zakończeniu aukcji w której złożył największą ofertę i wygrał ją, nie mógł dokończyć zakupu?

Wylicytowałem stary PC, pan sprzedający był nawet na tyle uprzejmy że poszedł na rękę zgadzając się na moją propozycję wystawienia samemu sobie etykiety kurierskiej i wysłania mu jej (jestem w stanie zaoszczędzić wybierając sobie inną formę dostawy która jest tańsza o połowę) ale nie w tym rzecz, jak klikam w dokończ zakup nic się nie dzieje... tzn strona niby coś wczytuje po czym wraca ponownie do zakończonej aukcji, nie mam nigdzie aukcji w zakupionych, nie dostałem żadnego maila ani nic. Jakiś błąd allegro? coś się zapętliło na serwerze? minęło parę dobrych godzin i nic nie mogę zrobić z tym problemem 😕

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

br.
#21 Demiurg#

@darasxxpl1989   A restart komputera?

oznacz moderatorów

pulkownik66
#19 Nestor#
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@darasxxpl1989 Czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej przeglądarki nie pomaga?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

Huberutu
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem. Tylko, że przedmiot mam w kupionych, wchodzę na stronę z aukcją, klikam "Dokończ zakup" i wysyła mnie na poprzednią stronę (do zakładki kupione). Ktoś wie o co chodzi? Dodam tylko, że na telefonie jest tak samo także ciasteczka, restarty raczej odpadają.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Huberutu Poproś moderatora może sprawdzi. @

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Huberutu Podaj mi proszę numer oferty, o którą chodzi. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów