Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj żadna z płatności na allegrolokalnie nie działa, próbowałem z 3 różnych urządzeń i miejsc. Nawet nie próbuje logować przez bank tylko od razu oczkuje na płatności i odrzuca, tylko ja tak mam?
@wodnafaja z jakich dokładnie metod płatności korzystałeś? Czy możesz przesłać mi zrzuty, na którym etapie dokładnie występuje problem i podać numer oferty, z której próbujesz skorzystać? Na Twoim koncie nie znalazłam żadnego zamówienia wczoraj.
tak jak pisałem WSZYSTKICH możliwych form płatności próbowałem do tego wielokrotnie
https://allegrolokalnie.pl/oferta/sterownik-pieca-kotla-pompy-rtx-wifi-tuya
i tak jak pisałem to nawet nie stara się połączyć z bankiem nic nie robi od razu wywala oczekiwanie na płatność, jak wpisze dobry czy zły blik to samo
@wodnafaja dziękuję za te zrzuty. Problem nie leży po stronie płatności, to sprzedający, u którego próbujesz dokonać zakupu ma wypowiedzianą umowę przez operatora płatności i dlatego wszystkie Twoje próby płatności są odrzucone. Poproś sprzedawcę o kontakt z nami lub o kontakt bezpośrednio z PayU.
To prośba aby taka informacja była jako błąd i jakoś opisana gdyż człowiek nie wie o co chodzi i traci czas swój jak i wasz 🙂 dzięki za pomoc i pozdrawiam