Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W piątek kupiłam telefon na Allegro Lokalnie. Sprzedający towaru nie wysłał, unika odpowiedzi w dyskusji, choć był parokrotnie proszony przez Allegro o wyjaśnienia. Wystawia inne ogłoszenia, odpowiada na wiadomości do nich, a dziś ponownie wystawił kupiony przeze mnie przedmiot. Co zrobić, żeby jego konto w końcu zostało zablokowane?
Nic nie zrobisz. Co najwyżej możesz założyć dyskusję. Allegro Lokalnie to wylęgarnia oszołomów i kanciarzy.
wcalenie 😛
Jeśli dyskusja nie pomoże i nie otrzymasz przedmiotu, po 14 dniach wypełnij wniosek o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących. W niektórych przypadkach w celu skorzystania z POK kupujący nie musi zgłaszać sprawy na policję.
@famineghost Jak już wiesz, konto tego Sprzedającego zostało zablokowane. Po 14 dniach od daty zakupu złóż proszę wniosek do Programu Ochrony Kupujących.
Mam taki sam problem , czy udało ci się coś załatwić?
@monia_topola Poproszę o numer oferty, której dotyczy ten problem.
nr 9119674496, a to link wystawionej ponownie :https://allegro.pl/oferta/komplet-mebli-do-salonu-mebloscianka-biala-9265586903
@monia_topola Dokładnie sprawdziliśmy Twoje zgłoszenie, ale ta sprawa nie jest taka sama jak autora tego wątku. Dyskusja ze Sprzedającym wciąż trwa, dlatego nasz pracownik zabrał już w niej głos. Kontynuuj proszę korespondencję w dyskusji i mam nadzieję, że znajdziecie wraz ze Sprzedającym rozwiązanie korzystne dla obu stron.