Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry ! chciałbym kupić w tego sprzedającego towar https://allegro.pl/oferta/msi-gl75-17-3-i7-10750h-16gb-gtx-1650ti-256gb-ssd-9526949331
ale jest jeden warunek że pieniądze trzeba zapłacić na przód i czekać 21 dni na towar, ja wątpię że jak przyjedzie ten towar czy bedzie on nowy i wszytko zgodnie z opisem, jaką ja mam gwarancję ? i jeżeli ja zaplace za towar to allegro od razu przekazuję pieniądze sprzedającemu czy oni jest zawiszone do tej pory do póki ja nie dostane towaru na ręki ?
Pieniądze są przekazywane natychmiast na saldo sprzedającego. Nie masz żadnej pewności, jednak Allegro chroni kupującego lepiej niż popularne markety z elektroniką. Jeśli wystąpi jakakolwiek niezgodność masz prawo zwrócić towar ponieważ kupujesz od firmy. Jeśli sprzedający będzie sprawiał problemy pomoże Ci allegro a nawet mogą zwrócić Ci pieniądze z POK jeśli uznają, że sprzedawca postąpił niezgodnie z prawem lub ich regulaminem.
@IgorGroma231 ostatnia chwila by załapać się u tego sprzedawcy na smarta 🙂 - jest na 98%.
Pamiętaj to 21 dni roboczych - czyli miesiąc na wysyłkę...
@IgorGroma231 Jeśli masz tego rodzaju obawy, lepiej nie kupuj. Popatrz na komentarze negatywne tego sprzedawcy. Gwarancji zgodności z opisem nie ma.