Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, sytuacja wygląda następująco. Kupiłem przedmiot na Allegro Lokalnie z formą płatności BLIK. Zapłaciłem, po czym sprzedający wysłał wiadomość, że prosiłby o przelew na konto bankowe. Zwrócił pieniądze przez Allegro, pieniądze przyszły, zapłaciłem więc za przedmiot przelewem na podany przez sprzedającego numer konta bankowego, aktualnie brak jakiejkolwiek odpowiedzi, a przedmiot nadal nie został wysłany. Otworzyłem dyskusję ze sprzedającym, jak tylko będę mógł poproszę Allegro o pomoc, pytanie co w takiej sytuacji mogę zrobić, czy Allegro pomoże?
Nie wiem, płatność poza Allegro. Zgłoś na Policje. Co Cię skłoniło płacić poza Allegro, powinna Ci się zapalić czerwona lampka.
Jeśli kliknąłeś KUP TERAZ i prowadzisz dyskusję to jest szansa na pozytywne zakończenie.
Możliwe, że aby ubiegać się o zwrot z Allegro Protect będziesz musiał zgłosić sprawę na policji i w dyskusji wkleić potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.
@MorenNarsil raczej tylko wymiar sprawiedliwości
@MorenNarsil tu z pomocą allegro będzie problem 😞 jak sprzedawca oddał kasę to tak jak by nie było zakupu, dostał zwrot opłaty transakcyjnej ale poczekaj na pomoc pracownika w dyskusji 🙂
Sądzę ,że tylko skończy się blokada konta i rada aby udali się na policję.