Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem konto steam za 155zł w grudniu sprzedawca zapewniał mnie, że jak kupie konto nie mam się czego obawiać konto kupił od kolegi no i 6 lutego straciłem dostęp do konto chciałem poprosić sprzedającego o pierwszego email do konto i ten odparł ,że konto kupił u kogoś i nie ma kontaktu z tym gościem. Nie wiem co mam zrobić otwierałem już rozmowę przez allegro ale upierał się, że nie odpowiada za konto do sprzedaniu
@Bartek6744 Jak otworzyłeś dyskusje to poproś o pomoc pracownika allegro. poza tym sprzedaż kont, m.in. steam, od 4 stycznia jest na allegro zakazana.
Pytałem kiedyś pracownika i można sprzedawać konta steam
„Do listy towarów, których nie możesz sprzedawać na Allegro, dodamy: (…) wszystkie formy dostępu do kont z odpłatnymi grami komputerowymi, konsolowymi i mobilnymi, na przykład Steam, Epic Games Store, GOG, uPlay, Origin, PlayStation Network, Xbox Live oraz do muzycznych platform streamingowych – na przykład Spotify czy Tidal.”
Wypełnij wniosek z o zwrot wpłaty z Programu Ochrony Kupujących; https://allegro.pl/program-ochrony-kupujacych/wybor-zamowienia Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy.