anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W jaki sposob uzyskac pomoc Allegro w dyskusji ze sprzedajacym Allegro lokalnie?

airplant
#9 Pomysłodawca

Nie widze nigdzie takiej mozliwosci.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@airplant  po 24 godzinach powinna pojawić się taka możliwość, na razie musisz czekać na odpowiedz sprzedajcego

oznacz moderatorów

airplant
#9 Pomysłodawca

Rozumiem, dziękuję

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@airplant  jak byś chciał wiedzieć więcej, to poczytaj sobie   

oznacz moderatorów

airplant
#9 Pomysłodawca

Mam jeszcze pytanie, zanim otworze dyskusję ze sprzedającym -  bo może sie mylę. Kupilam filizanki - jak myslalam, dwie sztuki - w opisie i tytule aukcji bylo wyraznie "2 filiżanki ze spodeczkami". Otrzymalam tylko 1sztukę i sprzedajaca twierdzi, że przy zakupie bylo wyraznie napisane 1 z 2 sztuk. Ale dostepna byla tylko 1 sztuka, bo druga podobno zostala kupiona wczesniej. Nie widzę nigdzie informacji, że byla dostepna tylko 1 z 2 sztuk. Moim zdaniem treść aukcji wprowadzała w błąd i nie mogłam wiedzieć, ze chodzi tylko o jedną sztukę. Czy gdzieś ta informacja istnieje i jednak się mylę? Nawet jak przeglądam inne aukcji to wszędzie jest "dostępnych 5 sztuk" itd.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@airplant   znajdziesz swój zakup i tam będzie aukcja na której kupiłaś te filiżankę 

oznacz moderatorów

airplant
#9 Pomysłodawca

Nie, link kieruje do normalnego allegro, nie lokalnie. Ale ja widzę tę aukcję, tylko nie wiem jak ona wyglądała przed zakupem. Sprzedająca twierdzi, że było napisane "1 z 2 sztuk" - czy faktycznie tak to wyglądało dla kkupującego? W tresci aukcji nie ma nic na temat tego,z e jest tylko 1 sztuka dostepna, ani, ze cena jest za 1 sztukę.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@airplant  już poprawiłem link 😉, ale widzę, że Marysia też już dała właściwy 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @airplant. Sprzedający podał w opisie oferty ''2 filiżanki ze spodeczkami z fabryki porcelany Chodzież''. 
Możesz to sprawdzić w swoich zakupach na Allegro Lokalnie, dokładnie tutaj. Wystarczy, że klikniesz w zdjęcie albo tytuł oferty i wtedy zobaczysz treść opisu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

airplant
#9 Pomysłodawca

Tak, aukcję widzę, tylko zdaniem sprzedającej powinnam byla wiedziec, ze chodzi o 1 sztukę, nie wiem skąd. Sprzedajaca pisze: "Dzień dobry ,owszem były wystawione 2 szt,ale dawno już została sprzedana 1 szt i wyraźnie było napisane przez allegro 1 z 2 szt" Moje pytanie jest - gdzie to było napisane?

oznacz moderatorów

MiMary

@airplant, przejdź do tej zakładki i kliknij w zdjęcie oferty albo jej tytuł - dzięki temu zobaczysz ofertę i jej opis, w którym sprzedający zamieścił informację ''2 filiżanki ze spodeczkami z fabryki porcelany Chodzież''. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów