Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie widze nigdzie takiej mozliwosci.
@airplant po 24 godzinach powinna pojawić się taka możliwość, na razie musisz czekać na odpowiedz sprzedajcego
Rozumiem, dziękuję
@airplant jak byś chciał wiedzieć więcej, to poczytaj sobie
Mam jeszcze pytanie, zanim otworze dyskusję ze sprzedającym - bo może sie mylę. Kupilam filizanki - jak myslalam, dwie sztuki - w opisie i tytule aukcji bylo wyraznie "2 filiżanki ze spodeczkami". Otrzymalam tylko 1sztukę i sprzedajaca twierdzi, że przy zakupie bylo wyraznie napisane 1 z 2 sztuk. Ale dostepna byla tylko 1 sztuka, bo druga podobno zostala kupiona wczesniej. Nie widzę nigdzie informacji, że byla dostepna tylko 1 z 2 sztuk. Moim zdaniem treść aukcji wprowadzała w błąd i nie mogłam wiedzieć, ze chodzi tylko o jedną sztukę. Czy gdzieś ta informacja istnieje i jednak się mylę? Nawet jak przeglądam inne aukcji to wszędzie jest "dostępnych 5 sztuk" itd.
@airplant znajdziesz swój zakup i tam będzie aukcja na której kupiłaś te filiżankę
Nie, link kieruje do normalnego allegro, nie lokalnie. Ale ja widzę tę aukcję, tylko nie wiem jak ona wyglądała przed zakupem. Sprzedająca twierdzi, że było napisane "1 z 2 sztuk" - czy faktycznie tak to wyglądało dla kkupującego? W tresci aukcji nie ma nic na temat tego,z e jest tylko 1 sztuka dostepna, ani, ze cena jest za 1 sztukę.
@airplant już poprawiłem link 😉, ale widzę, że Marysia też już dała właściwy
Tak, aukcję widzę, tylko zdaniem sprzedającej powinnam byla wiedziec, ze chodzi o 1 sztukę, nie wiem skąd. Sprzedajaca pisze: "Dzień dobry ,owszem były wystawione 2 szt,ale dawno już została sprzedana 1 szt i wyraźnie było napisane przez allegro 1 z 2 szt" Moje pytanie jest - gdzie to było napisane?
@airplant, przejdź do tej zakładki i kliknij w zdjęcie oferty albo jej tytuł - dzięki temu zobaczysz ofertę i jej opis, w którym sprzedający zamieścił informację ''2 filiżanki ze spodeczkami z fabryki porcelany Chodzież''.