Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupiłam przedmiot dmuchana lama od kupującego, który nadal nie dostał pieniędzy od Allegro Lokalnie i prosi mnie o komentarz, którego nie da się wystawić. Proszę o załatwienie tej sprawy. Ja zapłaciłam i mam potwierdzenie z poczty polskiej,bo pokwitowałam odbiór paczki. Pozdrawiam
Jak zapłaciłeś przez Allegro to pewnie sprzedajacy nie wie gdzie ich szukać. Niech sprawdzi tu: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-05-27&dateTo=2023-...
Miałam podobnie. Kupujący zapłacił ja pieniędzy nie otrzymałam. Prowizję za to naliczyli piorunem i musiałam ją zapłacić. By nie było kłopotów wysłałam zamówienie kupującemu bo wysłał potwierdzenie wpłaty. Allegro in post też nie połączyło z moją aplikacją i mimo że kupujący za przesyłkę zapłacił to ja i tak aby ją wysłać musiałam to zrobić poza Allegro w aplikacji na własny koszt. Nie mam pieniędzy za towar, poniosłam koszty a Allegro tylko chce weryfikacji konta. Ciekawe czy każdy przelew weryfikacyjny zostanie mi oddany i ile razy jeszcze o niego poproszą.
To jest właśnie bez sensu. Powinno być tak samo jak jak na konkurencyjnym portalu sprzedażowym. Wpłacasz, dostajesz przedmiot,potwierdzasz ,że wszystko ok z przesyłką i dostajesz kasę. Z mojej strony wszystko było ok,a że sprzedający nie dostał kasy od allegro lokalnie to niech się upomina
@Izare1 ale po co sie dopisujesz ze swoją sprawa w cudzym wątku? Jak masz problem załóż swoj - nowy. Przez takie cos robi sie niezly balagan.
Pisał>jak nic nie sprzedaje tylko kupuje niedawno, minął się z prawdą?
może lepiej było kupić u sprzedającego
@Client:46061760 niech sprzedawca zleci wypłatę. Jak niema skonfigurowanego konta to niech sobie poczyta Konfiguracja konta do wypłat