Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli kupiłeś na Allegro to oczywiście że możesz, jeżeli nie otrzymałeś towaru albo nie taki to możesz złożyć reklamację, możesz także otworzyć dyskusję i tam sprzedajacy ma 24godz na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE nie odpowie albo nie dojdziecie do porozumienia to możesz złożyć wniosek o rekompensatę.
konkretnie chodzi o tą aukcję https://allegrolokalnie.pl/oferta/konto-steam-cs-go-prime-xa7 Niestety w głupi sposób wysłałem przelew na telefon. Oczywiście zdaje sobie juz teraz sprawę że to mój błąd jednak to moje pierwsze spotkanie z oszustem wcześniej takich problemów nie było
W jakim sensie zostałeś oszukany? Zapłaciłeś za towar i sprzedawca zniknął, dostałeś coś innego niż zamawiałeś czy jeszcze coś innego?
wysłałem pieniądze tak jak pisałem przelew na numer telefonu. i brak odpowiedzi z strony sprzedającego. Oczywiście sprawdziłem gdy pisze z innego konta gość odpisuje i chce sprzedać
Kupiłeś poza Allegro czy przez Allegro?
właśnie chyba poza allegro ja tego nie do końca rozumiem bo w aukcji Nie miał kup teraz w opisie tylko blik /psc więc napisałem do niego mam rozmowę i ustaliliśmy więc wysłałem kase ale pewnie to w żaden sposób nie jest przez Alegro. Ale ja to dopiero zrozumiałem gdy przestał odpisywać czyli w momencie gdy dostał kase.
Chciał bym obsmarować go dodać mu jakiś Kom Ale tam się nawet tego nie da i właśnie tu moja prośba czy mogę to gdzieś zgłosić Bo to że ja kasy nie odzyskam jakoś przeboleję Ale żeby taki gość nie żył z takich głupków jak ja
@Client:109730604 nie masz możliwości napisać mu negatywa bo na AL nie ma opini, nie masz możliwości odzyskania kasy bo zakup poza AL i pok nie działa
możesz zgłosić na policję ale pewnie nic nie wykryją mimo że do oszustwa nie potrzebny jest limit kwoty na którą cię orżnięto bo i tak jest to przestępstwo
konta na AL wystawiają ale regulamin allegro zabrania sprzedaży
jednym słowem przegwizdane po całości
Dobra to chyba wszystko wiem dzięki wielkie
Obsmarować raczej się nie da, ale wyciągnij naukę że jak już szukasz ofert na Allegro to płać przez allegro finanse.
Dobra dzięki za info 😕