Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zaplacilem ostatnio przelewem tradycyjnym payu przez allegro lokalnie i sprzedajcy anulowal wszystko zanim dostal pieniadze jak je odzyskac?
@Client:61260441 Albo ja się całkowicie już pogubiłem w tych dziwnych pytaniach (nie napiszę co o tych pytaniach myśle) albo znowu administracja wymyśliła jakąś nową świecką funkcjonalność.
Poprzez PayU nie możesz zapłącić ot tak sobie na przykład cioci Frani na prezent. Płacisz jeżeli masz ku temu podstawę, na przykład kupiłeś na Allegro.
Pieniądze nie zniknęły, dostał je sprzedający. Jeśli chcesz pieniądze odzyskać napisz do sprzedającego, może je odda, to inna procedura.
Sprzedający aukcji nie anulował, ona zniknęłą bo ty kupiłeś. Teraz rozmawiaj ze sprzedającym czy wysłał przedmiot.
Może niezbyt jasno to wyłuszczyłem zaraz przyjdzie taki jeden xyz to Ci lepiej wytłumaczy
Sprzedawca powinien zwrócić. Nie chce?
Wystąp o zwrot wpłaty z POK; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/co-zrobic-aby-otrzymac-rekompensa...
Jeśli tylko płatność jest anulowana, to nie sprzedający ją anulował, tylko Ty lub PayU. W takim przypadku pieniądze powinny wrócić do Twojej zakładki Allegro Finanse w ciągu 3 dni roboczych. Ewentualnie otrzymasz maila z pytaniem, na jaki numer konta zwrócić wpłatę.