Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Grube palce i brak koncentracji. W opisie zamiast 15 wpisałem 16 a chodzi o sprzedaż iPhone’a. W związku z tym zawiesili moje konto. Jak długo trwa takie zawieszenie ?
@Client:118194672 za samo wstawienie oferty zablokowali ci konto? Możliwe, że po złożeniu wyjaśnień odblokują ale to już tylko dział bezpieczeństwa może ci na tom odpowiedzieć.
Cześć @Client:118194672, w takich przypadkach należy kontaktować się za pośrednictwem formularza dostępnego tutaj.
Tak jak wspomniał @Client:44052296, tylko Dział Bezpieczeństwa może odpowiedzieć na Twoje pytania.
Oni zawiesili nie za wpisanie błędnego modelu ale za samą sprzedaż elektroniki
na tym są tu największe przekręty i tylko nieliczni mogą sprzedawać ten towar
To było tylko ogłoszenie o sprzedaży telefonu, który zakupiłem w zeszłym roku na allegro a w zeszłym tygodniu kupiłem też na allegro nowy model. Zamieniłem iPhone’a 15 na 16. Kupować mogę ale sprzedawać już nie ?!
@Client:118194672 z iPhone’ami jest dużo przekrętów więc pewnie będą chcieli selfie z telefonem i dowodem osobistym, a dodatkowo dowód zakupu, ale szczegółów to się dowiesz w DB
Nawet to przy iPhone może okazać się za mało
No właśnie napisali że chcą zdjęcie dowodu! Teraz się zastanawiam czy wysyłać, bo podpisane Magda ale tak jest napisane jakby to pisał jakiś analfabeta!!!
@Client:118194672 jak chcesz żeby Ci odblokowała konto, to musisz postępować zgodne z jej wskazówkami, innego wyjścia nie masz