anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawiesili moje konto. Jak długo trwa taki ban ???

Client:118194672
#8 Zapaleniec

Grube palce i brak koncentracji. W opisie zamiast 15 wpisałem 16 a chodzi o sprzedaż iPhone’a. W związku z tym zawiesili moje konto. Jak długo trwa takie zawieszenie ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118194672 za samo wstawienie oferty zablokowali ci konto? Możliwe, że po złożeniu wyjaśnień odblokują ale to już tylko dział bezpieczeństwa może ci na tom odpowiedzieć.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:118194672, w takich przypadkach należy kontaktować się za pośrednictwem formularza dostępnego tutaj.
Tak jak wspomniał @Client:44052296, tylko Dział Bezpieczeństwa może odpowiedzieć na Twoje pytania.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Oni zawiesili nie za wpisanie błędnego modelu ale za samą sprzedaż elektroniki 

na tym są tu największe przekręty i tylko nieliczni mogą sprzedawać ten towar 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

To było tylko ogłoszenie o sprzedaży telefonu, który zakupiłem w zeszłym roku na allegro a w zeszłym tygodniu kupiłem też na allegro nowy model. Zamieniłem iPhone’a 15 na 16. Kupować mogę ale sprzedawać już nie ?!

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:118194672   z iPhone’ami jest dużo przekrętów więc pewnie będą chcieli selfie z telefonem i dowodem osobistym, a dodatkowo dowód zakupu, ale szczegółów to się dowiesz w DB

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Nawet to przy iPhone może okazać się za mało 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

No właśnie napisali że chcą zdjęcie dowodu! Teraz się zastanawiam czy wysyłać, bo podpisane Magda ale tak jest napisane jakby to pisał jakiś analfabeta!!!

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:118194672  jak chcesz żeby Ci odblokowała konto, to musisz postępować zgodne z jej wskazówkami, innego wyjścia nie masz

oznacz moderatorów