Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o zaprzestanie nękania mnie przez Allegro i umożliwienie mi swobodnego sprzedawania tego, co uważam za stosowne. Mieszkam w wolnym kraju i takie bolszewickie działania mnie zwyczajnie przypominają czasy komuny!!
Natychmiast proszę się opamiętać i odblokować moje konto GRAWIKUS, które mam od 20 lat.
Mie macie nawet szacunku do swoich starych i wiernych klientów, którzy przez te 20 lat solidnie wzbogacili ALLEGRO.
Sprzedaje rzeczy, które mi pozostały po moich przodkach!! I tylko! Nie robię tu żadnych ani przekrętów ani interesów.
Z wyrazami szacunku GRAWIKUS.
A za co Ci zablokowali?
Za sprzedaż swojego majątku))
Tu Ci niestety nikt w tej sprawie nie pomoże, tylko wyrocznia - dział bezpieki ma taką moc, a tam raczej nie ma "myślących".😡
jest to naruszenie moich swobód i tu pomoże tylko polski sąd
A co konkretnie wystawiłeś na sprzedaż?
@grawikus jaki podali powód ? za sprzedaż swoich rzeczy nie blokują kont, musiałeś złamać regulamin 😞
@kostas11 Pewnie złoto wystawił, wcześniej pisał przecież tu:
@grawikus złoto możesz wystawić tylko na allegro o ile dostaniesz zgodę, to podlega pod ustawę 🙂
Przedmioty w kategoriach Złote monety kolekcjonerskie i Produkty inwestycyjne (z wyłączeniem podkategorii Złom złota i srebra) możesz wystawiać tylko na Allegro.
Jeśli chcesz to robić, wyślij zgłoszenie na invest@allegro.pl i podaj:
plus wymagania co do konta
99 % poleceń
nie blokowaliśmy Twojego konta za naruszenia zasad sprzedaży produktów inwestycyjnych lub monet kolekcjonerskich
zapewniasz wysyłkę przedmiotów w 24 godziny
Allegro, jesteście bolszewikami?? Decydujecie za nas kto i co ma sprzedawać!
Hańba! Zmieńcie ten Wasz głupi regulamin bolszewicki.
... co chcę, to i sprzedaje, guzik to kogoś obchodzi
@grawikus rozumiem Twoje w...... ale złoto jest rejestrowane, sprzedawcy powinni spisywać dane kupujących wszystko jest podyktowane ustawą o praniu kasy i przeciwdziałaniu finansowaniu terroryzmu 😞
Z drugiej strony portal daje ochronę, jak oszukasz kupującego to będą w plecy, więc się zabezpieczają 😞 pozostaje Ci poszukać innej platformy
A może chodzi o DAC7
co to za teksty?
@grawikus prima aprilis jest 1 kwietnia
Sprzedaje rzeczy, które mi pozostały po moich przodkach!! I tylko! Nie robię tu żadnych ani przekrętów ani interesów.
zamiana majątku na gotówkę po spadku np: złota jest interesem
i przekrętem - jeżeli łamiesz polskie przepisy
nikt Cię nie zablokuje jeżeli dasz pieniądze Owsiakowi, Caritasowi i i itp
Śmiech na sali)))), ależ tryskasz elokwencją!? Brak mi słów.