anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uporczywe nękanie i utrata kosztów promowania

MAMY ROZWIĄZANIE!
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

Wystarczy już anonimowości, a zatem: użytkownik [edycja] uporczywie nęka wystawiających w dziale Numizmatyka (Allegro Lokalnie), szczególnie tyczy się to działów "Zestawy" i "Kopie i reprodukcje". Czyta Allegro Gadane, bo dostosowuje się do tego, co opisuję tutaj. Poczatkowo wszyscy mieli setki lub dziesiątki tysięcy, tylko nie on. Zacząłem dopraszać się banicji dodatkowych kont, przeczytał, wyciągnął wnioski, 2 tygodnie przeczekał. Następnie wystawił oferty bez promowania by się "ukryć" i zaczął delikatnie "zaczepiać" pojedyńcze oferty. Obecnie dalej pilnie czyta, za co podziwiam: po moim pytaniu o zwrot prowizji za ceny rzędu 99999 zł podbija małe kwoty, by ostatecznie blokować co raz bardziej, dziś z dodatkowego konta [edycja]. I kto mi zwróci za promowanie i zadawanie się z **piiip**ami?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

Facet się stara, bo z powyższego konta [edycja] próbuje przekonać mnie, że zakończyłem niesłusznie licytację i jestem stratny. A jest to typowe "gołe" konto, absolutna pustka, nawet bez imienia, jakich miał już kilka. Także niech się Pan nie trudzi, naprawdę. Zdradził się Pan raz i już tak zostanie.

oznacz moderatorów
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

Opera Zrzut ekranu_2025-12-17_223659_allegrolokalnie.pl.png

W serdecznym tonie rozmowa dobiegła końca.

oznacz moderatorów
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

1.png2.png

Kto dostrzeże w jaki sposób tym razem wpadł p. Kamil? Udając panią niestety zapomniał o swoim nawyku losowego stawiania spacji przy kropkach, przecinkach i innych znakach. A obrazek nr 2 to oczywiście opis jednej z aukcji pod właściwym nickiem.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@M1CH4L1 zgłosiłam już wspomniane konto do weryfikacji. Proszę Cię o nie udostępnianie loginów innych kont na forum. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

Z głównego konta może nie wyniknąć wiele, ale zgodnie z prośbą w osobnym wątku, będę gromadzić nowe loginy tego pana offline. Może kiedyś uda się je w jakiś sposób powiązać. Jeśli nadal jest tutaj z nami, choć tylko duchem, to może zacznie w końcu podbijać i swoje licytacje dla niepoznaki do stu tysięcy. Pocieszny gość.

oznacz moderatorów
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

Koszty promowania jak zwykle zostały przemiliczane, ale OK, nic nowego. Natomiast to, jak facet kombinuje po czytaniu moich wątków w AG to komedia warta każdej złotówki. Nowe oferty napisane zostały przepięknym językiem, aby spokojnie mógł z dodatkowych kont nadal pisać w stylu "atakującego dyslektyka". Jutro wrzucam licytację, zobaczymy co ten łobuz wykombinuje. Chyba szykuje nowe konto na nowy rok, albo tylko mnie zwodzi 🙂

oznacz moderatorów
M1CH4L1
#8 Zapaleniec

Dziękuję za weryfikację 💓❤️💕 i anulowanie należności za działanie na moją szkodę przez Pana K.

oznacz moderatorów