Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wasze oferty na allegro.pl oznaczamy ikoną Smart!, gdy spełnicie warunki dotyczące sprzedaży i ofert. Są one takie same dla kont firmowych i zwykłych.
Co zmienimy?
Uprościmy warunki sprzedaży, które musicie spełnić na allegro.pl, żeby Wasze oferty miały oznaczenie Smart! Obecnie możecie uzyskać oznaczenie Smart!, gdy spełnicie przynajmniej jeden z trzech warunków. Od 1 września będzie to tylko jeden warunek:
Warunki sprzedaży w Smart! do 31 sierpnia:
Warunki sprzedaży w Smart! od 1 września:
Oznacza to, że od 1 września warunki sprzedaży w Smart! będą takie same na wszystkich rynkach.
Podstawa: zmiany w zakresie świadczonych usług i wprowadzanie nowych (artykuł 14.1 Regulaminu Allegro, litera j).
kolejne d....nie sprzedawców tu sie więcej siedzi i poprawia te katalogi niż zarabia .Już sam zaczyna kupować na T... u
Czy to oznacza że będę mógł mieć smart i oferować wysyłki tylko na paczkomaty?
@nortimj Zmiana, którą opisuje Marysia, dotyczy warunków sprzedaży. (czyli co musisz zrobić jako sprzedawca, żeby opcja Smart! była w ogóle dostępna)
Zgodnie z artykułem:
Wśród tych metod muszą się znaleźć metody z programu Allegro Delivery.
Szkoda tylko że allegro delivery - aktualnie pakiet ( w którym tylko jest ONEBOX, nigdzie osobno), jest obowiązkowy dla smarta bo bez pakietu smarta niema. Wyłączałam samo AD - wiem że tak jest. A w pakiecie na SIŁĘ już wciskacie dhl, dpd, orlen. Kiedy ja bym chciała korzystać z samego onebox (no i tego co mogę dobrać czyli np inpost i poczta). Powinny byc metody do wyboru a nie narzucone przez allegro. Ja już mam problemy z dhl, bo mam najdalej punkt odbioru , kurier jeździ jak chce, a niemam tyle zamówien na dhl zeby zamawiac podjazd. Niedługo będę do Bydgoszczy jeździć wysyłać paczki - bo narzucicie każdego możliwego dostawce w smarcie.. Czy ja pracuję dla allegro? Czy to allegro sprzedaje" nam usługi? Zarówno kupującym jak i sprzedawcom.. Kupujący kupuje abonament smart i powinien miec z tego tytułu dostęp do wszystkich artykułów na allegro spełniając warunki zakupu od 45zł.
@GaleriaAV jak Masz klienta na swój towar to go zachwalasz czy odsyłasz kupca do konkurencji ?
...jeśli grabisz to zawsze pod siebie .
Co innego reklamować, a co innego wciskać na chama.
@GaleriaAV w jakim świecie żyjesz ? , reklama ma za zadanie tylko wzbudzić zainteresowanie ,cała reszta transakcji jest jak tuczenie gęsi , nie będę wchodził w szczegóły bo obrońcy zwierząt się wzburzą .