Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
W jaki sposób udało ci się pobrać etykietę? Mnie tyle by wystarczyło bo i tak sama podrzucam do boxa czy dpd
Wejdź w Szczegóły przy zamówieniu i tam Drukuj etykietę
Dzięki dobry człowieku! 🙂 mam!
Ja zamieniłam w zamówieniu pocztex, one box i dpd na inpost i zamówiłam przez menadzera przesyłek inpost inaczej nie ma na tą chwilę możliwości wysyłania z allegro.
cytuje "Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji." po czym idę w szczegóły a tam etykieta wypisana. Coś wiadomo na ten temat? mamy tu drukować czy jak?
Witam
U mnie ten sam problem, mało tego- pobrało mi po 20zł za utworzenie paczek kupionych przez SMART.
Gdzie mogę ubiegać się o zwrot tych środków?
Przesyłam screen
nr paczek: 687800059459220130476616, 687800059494003126022064
U mnie pobrało etykietę ale nadal nie mogę zamówić podjazdu kuriera!
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
U mnie to samo do każdej generowanej dzisiaj przesyłki...
ee23c071-cf39-11ee-8698-97659aa5f4d7 u mnie też kolejne
Próbuję nadać przesyłki przez formularz Wysyłam z allegro (mini przesyłka). Wyskakuje dzisiaj taki błąd. Mam dwie przesyłki i przy obu jest to samo. Wcześniej bez problemu nadałem dziesiątki takich przesyłek. Czy ktoś ma tak samo?
Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Czy Allegro wyda jakiś komunikat czy mamy jak pajace czekać ? Moderatorzy też milczą. Znowu ludzie będą czekać kilka dni, a wy będziecie udawać, że nic się nie dzieje ? Jutro posypią się negatywy i obniżone oceny za czas wysyłki.
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
Dopiero co straciłem status super sprzedawcy..za opoźnioną wysyłkę. Dzisiaj nie ma możliwości zamówienia kuriera. Ciekawe czy dostane minusowe punkty za winę allegro?? ehh
Kiedy opcja zamawiania kuriera zostanie włączona? Na chwile obecna nie można zamówić kuriera kto będzie odpowiadał za opóźnienia wysyłek? Aby mieć smarta trzeba mieć takie opcje a to wpływa na jakość sprzedaży, na ktory teraz sprzedający nie ma żadnego wpływu
Dzień dobry ,nie mogę zamówic podjazdu z Allegro One Box nie wchodzi
Mam to samo
W **piiip** burdel z przesyłkami. Narzucają sposoby dostaw , biorą ciężkie pieniądze a nie potrafią zapewnić obsługi. SKANDAL !!!!
U mnie to samo. Etykieta jest, nie mogę zamówić podjazdu DPD. Może Allegro w końcu wystosuje jakiś komunikat.