Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jest błąd na allegro nowe zamówienia mają status opłacony ale nie widać danych do wysyłki i przesyłek w manager paczki impost tak samo zamówienia nie ściągają się w shop gołd mają status rozpoczęty ma ktoś tak ?
proszę o pomoc już zrobiłam wszystko .. powiązane impost nie widzi przesyłki do nadania
brak informacji o dostawie i brak ikonki nadania listu i faktury
jak długo potrwa awaria na allegro - nie ma możliwości nadania przesyłki
Czy u Was nadal problemy z obsługą zamówień?
Nie można było nadac przesyłki i zamóić kuriera ale allegro nadal twardo stoi przy tym że dzis masz nadać przesyłki dop 13:59. Ciekawe jakim cudem, skoro odbiór przesyłek przez kuriera mogłem zlecić do 13:00 a wtedy dalej nie mozna było nic nadać??
Nie można było nadać przesyłki i zamóić kuriera ale allegro nadal twardo stoi przy tym że dzis masz nadać przesyłki dop 23:59. Ciekawe jakim cudem, skoro odbiór przesyłek przez kuriera mogłem zlecić do 13:00 a wtedy dalej nie mozna było nic nadać??
Czy problem został rozwiązany ? U mnie nadal brak możliwości zamówienia podjazdu kuriera.
Nadal brak możliwości zamówienia podjazdu kuriera. Dotyczy dostawy Orlen oraz Allegro one UPS
Żądanie zawiera błędne dane.Skontaktuj się z autorem aplikacji.
Taki komunikat wywala podczas tworzenia przesyłki.
Etykieta po tym komunikacie i tak jest tworzona. Trzeba przejśc do zamówionych przesyłek i tam mozna ją pobrać. jednak na ten moment nadal nie można zamówić kuriera ;/
A dziś próba wysyłki do Czech i: Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
do Polski też taki komunikat
Ktoś ma jakieś informacje kiedy naprawią portal?
Nie mogę zamówić podjazdu kuriera, za to mam wygnereowane 7 etykiet na jedna paczke... dramat
U nas inpost działa, ale dalej nie widzi przesyłek z onebox... Ktoś to naprawi? Allegro?
inpost ma osobnego menegera więc tu problemów nie ma i z paczkami i zleceniami podjazdu.
Ale DPD, DHL, UPS, allegro one... wszystko to leży jeśli nie ma się osobnej umowy i korzysta tylko z allegro.
Allegro to ma gdzieś i dalej widzę że przesyłki których nie moznandać nawet dzis widnieją z datą wysyłki wczoraj. Byle tylko brać prowizję wspierać dużych, niszczyć małych.