Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chcąc sprzedawać na Allegro potrzebuję uzyskiwać zgodę na użytkowanie zdjęć innych sprzedawców. Na początku skorzystałem z gotowego wzoru zapytania o zdjęcia niezwracając szczególnej uwagi na treść. Allegro słusznie zablokowało mail, ponieważ naruszał zasady. Przyjrzałem się mailowi, poprawiłem go, aby nie naruszał zasad. Niestety allegro w dalszym ciągu uznaje to jako tego samego maila i blokuje go natychmiast grożąc blokadą konta. Podjąłem próbę kontaktu, aczkolwiek nie dostałem jeszcze odpowiedzi.
Czy ktoś miał taki problem? Spróbowałbym napisać maila na nowo, aby algorytm nie traktował tego tak samo ale przeczuwam, że może skończyć się to blokadą.
@GoKamInd poszukaj innego kontaktu do sprzedawcy np numer telefonu na który możesz zadzwonić i poprosić o adres e-mail.
Ale przyznam szczerze, że wątpię aby ktoś podzielił się z Tobą swoimi zdjęciami, moje proszę zostawić w spokoju.
Dzięki za odpowiedź. Oczywiście każdy pochodzi do tematu indywidualnie, prosząc o zdjęcia sugeruję współpracę. Sprzedawca w zamian za zdjęcia zyskuje większą sprzedaż, więc nic do stracenia nie ma.
@GoKamInd otrzymałeś odpowiedź w sprawie nr 31576377, więc odpisz proszę na wiadomość Doradcy w wiadomości e-mail.