Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Korzystam z allegro lokalnie pierwszy raz. Wystawiłem kilka książek i licytację kilku z nich wygrała ta sama osoba. Jak połączyć zamówienia, aby wysłać wszystko w jednej (ewentualnie w dwóch, bo chyba przekroczy wymiary) paczkach?
Znalazłem jeden artykuł na pomocy allegro, ale dotyczy zamówień 'kup teraz', a nie 'licytacji'.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedź.
Taka realizacja zamówienia to dogadanie się miedzy wami.
@dziembek6 słusznie podpowiada Ci @LEW433. Na Allegro Lokalnie nie połączysz takich zamówień Kup Teraz z licytacjami. W tej kwestii pozostają Wasze wspólne ustalenia. Mam nadzieję, że uda Wam się osiągnąć porozumienie 🙂
Nie da się 😞 Jeśli kupująca chce skorzystać z przesyłki allegro box za 9,99 albo paczkomatu za 10,95 to niech opłaci z przesyłką jedną licytację. Jeśli mają być 2 paczki (bo nie zmieszczą się do jednej) to niech opłaci osobno drugą licytację. Resztę książek trzeba opłacić przelewem na konto - wtedy to będzie zakup/sprzedaż poza allegro.
Jeśli w ofertach była opcja "odbiór osobisty - przedpłata", wtedy kupujący/a może zapłacić bez wysyłki za każdą licytację osobno - jeśli mu/jej się będzie chciało 😉
Można jeszcze wystawić ofertę kup teraz z wszystkimi tymi ksiązkami.
Dziękuję wszystkim za szybką reakcję i podpowiedzi 💪
Pozdrawiam serdecznie.