Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo nie polecam Allegro biznes jak strony internatowa dla sprzedaż , jestem na allegro kolo 7 miesiące miałem 900 sprzedaż i nie jestem bardzo zadowolony obsługuj allegro . pierwsza problema to miałem na koncie 147 opinie polecam i w ciągu tygodnia otrzymal 3 opinie nie polecam po przyczynie brak w magazine niektóre aukcji były w sprzedaży po systemie dropshipping. Allegro nałożyliśmy ograniczenia funkcjonalności na koncie teraz nie mogę sprzedawać . otrzymałem odpis od allegro ze mam 90% polecań od klientów i jest niska jakość sprzedaż . dzisiaj napisałem do allegro ze jak 147 opinie 3 opinie nie polecam nie może być 90% jak policzyć prawidłowo to 95.5 % polecań. zamiast tego żeby pomoc allegro odpisało ze mam nie 147 opinie a 30 opinie .
Allegro pisało
147 unikalnych ocen polecam oraz 3 unikalne ocen nie polecam.
Podstawiając do wzoru daje nam to 90%. Ja napisałem ze to jest 95.6 a nie jest 90
Allegro pisało
Liczba 150 to wszystkie oceny, które Pan otrzymał od Kupujących.
Z czego unikalnych ocen ma Pan łącznie 30. 27 polecam i 3 nie polecam. Unikalna ocena to ocena wystawioną przez kupującego w ciągu 7 dni.
Jak można liczyć za 7 dni tak i nie dali czasu na usunięte opinie
Druga problem nie mogę zrobić zwrot prowizji tak jak niska jakość sprzedaży.
Trzecia problem poziom obsługi allegro wszystkie odpowiedzi napisani jak z robotom ciężko otrzymać konsultacji.
Kto chce sprzedawać na allegro to prozę szukać inni strony internatowy niż allegro