Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro zablokowało mi konto uzasadniając, że mój nick zachęca do kontaktu poza allegro. Nonsens. Jest wiele kont z nazwą "nazwafirmy_pl", te konta nawet promowane są na stronie głównej.
Nie wiem w jaki sposób ciąg moich szczęśliwych cyfr może sugerować kontakt poza allegro.
Chyba za dużo wódy wypili w weekend
To już było, powtarzasz.
@GO_V8 jest duża szansa że za takie teksty zablokują ci również to konto tutaj na Gadane. Przyhamuj troszkę bo twoje szanse na zdjęcie blokady maleją.
Nowego konta prawdopodobnie też już nie założysz, ze względów bezpieczeństwa.
Może ktoś przypadkiem w allegro wbił te szczęśliwe numery w telefon 😆
Albo te same cyfry podałeś w numerze kontaktowym?
Właśnie numer kontaktowy jest inny, wpisany jest w danych konta!
@GO_V8 No to może własnie dlatego że to nie jest Twój numer.
Ja osobiście średnio bym sie czył jakby ktos jako nick allegro wykorzystywał mój numer telefonu.
Byc moze ktos otrzymał tel lub sms na ten numer i to zgłosił do allegro - stąd blokada.
Ciąg szczęśliwych liczb to może być 1-3-5-8-9. Nie powtarzają się i są ułożone w kolejności rosnącej. A to co podałeś to jest ewidentnie nr. telefonu. I co z tego,że jest on inny niż kontaktowy ? To nie może służyć do rozmowy ? Zamiast kombinować napisz do Allegro prośbę o zmianę z wyjaśnieniem i przyznaniem się do pomyłki. I wyzywaj ich od "durni na kacu", bo to forum czytają moderatorzy - tylko pogarszasz swoją sprawę. I tak nie wygrasz, szkoda nerwów.
Sorry. Zgubiło mi się "nie " z wypowiedzi. Miało być {I nie wyzywaj ich od "durni na kacu"}
https://allegro.pl/uzytkownik/TaniejBezAllegro?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=seller-more&bi_c=Product
ten numer telefonu ma konto taniej bez allegro
załóż nowe konto o nazwie bezprowizjialledrogo
lub omijajalledrogo czy tupłaciszprowizje
lub smartniejestsarmowy
w nazwach jest ograniczenie, że nie można używać w nazwie słowa allegro
i tyle
odwołuj się - w regulaminie nie ma wzmianki, że nazwa nie może zachęcać do zakupów
TaniejBezAllegro - mistrzostwo świata ale niestety to prawda. Jak odnajdziesz własny sklep sprzedawcy z allegro to tam jest taniej.
Kupujących na Allegro przyciąga "Gwarancja bezpiecznych zakupów". 🤔