anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości edycji ogłoszenia. "Nie można edytować licytacji ze złożonymi ofertami."

robertryks
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Na Allegro Lokalnie wczoraj kończyło mi się kilka licytacji. Te, które się nie sprzedały, z automatu startują ponownie po 24 godzinach, o czym informuje mnie wiadomość na mailu. W wiadomości tej jest też możliwość kliknięcia link wyłączający wznawianie oraz link pozwalający na edycję tego ogłoszenia. Niestety, po kliknięciu link edycji przenosi mnie na stronę Allegro Lokalnie i wyświetla błąd „Ups, coś poszło nie tak. Nie można edytować licytacji ze złożonymi ofertami”. Ale w jaki sposób one mają złożone oferty (których notabene nie widzę) i są w zakończonych do wznowienia? Muszę je zedytować, aby wystawić w nowej cenie, i nie mogę.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@robertryks po pierwsze nie "Dzień dobry"😋, bo troszkę za późno, a po drugie oferty są z innego konta🙁

oznacz moderatorów

robertryks
#7 Wielbiciel#

A w jaki sposób zwracamy się do kogoś po pierwszej w nocy? Chyba nie „Dobry wieczór”, bo to o tej godzinie jest **piiip**yczne. Zatraciliśmy zwrot który występuje u wszystkich naszych sąsiadów „Dobry ranek”, więc czy to jest pierwsza w nocy czy jedenasta przed południem to mamy na to jeden zwrot, którego użyłem. Koniec oftopu. A do sedna. W jaki sposób mogą być oferty w aukcji, która jest w zakładce „zakończone”, a nie w zakładce „sprzedane”? I kwota wywoławcza się nie zmieniła. 

oznacz moderatorów