Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, dostałam mailem wiadomość, że naruszyłam regulamin oraz informację, że w przypadku naruszenia regulaminu, Allegro nie przyznaje rabatu transakcyjnego (zwrotu prowizji). Czy to oznacza, że już nigdy nie będę mogła ubiegać się o zwrot prowizji w przypadku zwrotu produktów (nawet na innym koncie) i sprzedawać bez ograniczeń? Jest jakaś możliwość cofnięcia tego "zakazu"?
Może z czasem zmięknie im rura 😆
Zależy coś wywinął 🤔
Naruszyłam art. 2.9b Regulaminu Allegro
"Niedozwolone jest bowiem licytowanie i kupowanie we własnych ofertach oraz w sytuacji, gdy konta Sprzedającego i Kupującego są ze sobą powiązane. Może to prowadzić, m.in. do:
Nieładnie. 😁
Nie, oznacza że do czasu wyprostowania zasad nie dadzą Ci zwrotów prowizji.
Naruszyłam art. 2.9b Regulaminu Allegro i usunęli mi wszystkie opinie...
A mogli zablokować konta
Masz farta. Jak dobrze kojarzę to z tydzień temu gościu tu lamentował że po czasie kupił coś od swojego klienta i bloknęli mu za to konto też za komentarze. Oczywiście w supporcie nie siedzę, czy całkowitą prawdę napisał nie powiem ale raczej lekko Cię potraktowali i w sumie zasłużenie. Punkty negatywne zwykle znikają po miesiącu to wtedy zwroty powinny być możliwe. Tak mi się wydaje przynajmniej, bo ludzie się tego typu karami akurat tu nie chwalą...