Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,po raz pierwszy w ogóle chciałam coś dodać do sprzedaży,chce na aukcję WOŚP wystawić sesje fotograficzna ale nie mogę dodać żadnego zdjęcia. Dlaczego?
@ewa83-2008 czy pojawia się jakiś komunikat? Czy Twoje zdjęcia spełniają warunki? Czyli maksymalna rozdzielczości 26 Mpx, maksymalny rozmiar zdjęcia: 2560 x 2560 px, a dłuższy bok zdjęcia nie ma mniej niż 500 pikseli.
103kb i 1328x1992px
@ewa83-2008 czy pojawia się jakiś komunikat? Czy próbowałaś skorzystać z innej przeglądarki? Prześlij proszę zrzut ekranu (z widocznym całym ekranem, czyli adresem strony oraz paskiem z godziną i datą) z formularza wystawiania oferty.
Nie mogę dodać tu zdjęcia,czy możemy przejść na maila? [edycja]
@ewa83-2008 prześlij proszę zrzut na adres spolecznosc@allegro.pl.
@ewa83-2008 dziękuję za wiadomość e-mail. Czy próbowałaś dodać zdjęcie także na komputerze? Czy próbowałaś skorzystać z innej przeglądarki?
Jeśli tak i nie rozwiązało to problemu, prześlij proszę e-mailowo jeszcze zdjęcie, które próbujesz dodać.
Na komputerze , działam na smartfonie
@ewa83-2008, czyli na komputerze nie próbowałaś? Czy możesz na telefonie skorzystać z innej przeglądarki, albo trybu incognito? Jeśli to nic nie da to prześlij to zdjęcie które próbujesz wgrać.
Nie udało mi się powtórzyć błędu na moim telefonie, więc to może być problem z przeglądarką albo zdjęciem jakie wgrywasz.