Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Sprzedaję stare książki na allegro lokalnie. Proszę powiedzcie czy powinnam coś zrobić aby kupujący wystawił ocenę o sprzedawcy (czyli o mnie). Czy prośba o ocenę wyskakuje z automatu i po prostu nie mam oceny bo kupujący nie chciał jej wystawić?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Topo-miki
@topo-miki Na AL nie ma systemu ocen, komentarzy.
Czyli oceń sprzedawcę jest tylko na zwykłym allegro a na allegro lokalnie już niema?
@topo-miki Nie ma.
@topo-miki Na Allegro Lokalnie nikt nie otrzymuje komentarzy, oceny są wystawiane tylko na zwykłym Allegro 🙂
Jakiś czas temu Allegro informowało o planowanym wprowadzeniu komentarzy na Allegro Lokalnie.
A na zwykłym Allegro wystawiają tylko firmy czy ja jako osoba prywatna nie prowadząca działalności gosp. też mogę sprzedawać? Bo moje ogłoszenia pojawiają się z tego co wiem na zwykłym allegro też.
Także możesz tu masz jak:
To ja przez to wystawiam. W takim razie będzie ocena czy nie?
@topo-miki Jeżeli masz oferty na zwykłym Allegro to będzie ocena, na Al nie ma ocen.
OK dziękuję
@topo-miki Proszę bardzo.
@topo-miki Nie wystawiasz przez to, Twoje aukcje są na Lokalnie, nie będzie komentarzy. Jeśli chcesz wystawiać na zwykłym Allegro, podczas wystawiania kliknij to, co zaznaczone na czerwono - wtedy wystawisz na zwykłym i będą komentarze;
Ok, bardzo dziękuję. Pozdrawiam