Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Chciałabym się od Państwa dowiedzieć jak mam nadać przesyłkę do paczkomatu Inpost do osoby licytującej na licytacji Wośp. Osoba ta opłaciła wszystko, a ja mam problem z pobraniem etykiety do nadania, bo mi pisze że muszę ja opłacić przesyłkę. A miało być to za darmo dla mnie jako osobie wystawiającej przedmiot. Co ja mam teraz zrobić? Poproszę o pomoc jak najszybciej. Klaudia M
Kupujący opłacił wszystko i wyślij, więc masz całą kwotę wraz z kosztem wysyłki i jeszcze chcesz dodatkowa za darmo etykietę?
Nie pobieramy żadnych opłat za sprzedaż w ramach aukcji Allegro dla WOŚP. W przypadku zakupu w Twojej ofercie, wartość przedmiotu wpłynie bezpośrednio na konto Fundacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a do Ciebie trafi kwota na pokrycie kosztów dostawy.
Środki i historia operacji - Allegro Sprawdź tu powinna wpłynąć kasa za wysyłkę. Przy normalnej sprzedaży też zwykle sprzedawca sobie to musi wypłacić żeby opłacić wysyłkę.
jest gdzies ta wpłata, musiałem ją tydzień temu wypłacić i opłacić na inpost samemu. Teraz też mam ten sam problem. Gdzieś jest wątek gdzie moderator wpisuje linka, tam znalazłem tę wpłatę. Tylko szukam teraz raz jeszcze tego .. 🙂
@Client:112636454 Cześć, wpłaty nie ma na Twoim saldzie, bo dzisiaj została przelana na Twoje konto bankowe (do końca jutrzejszego dnia powinna się zaksięgować).
Historię wypłat sprawdzisz w zakładce Środki i historia operacji
Faktycznie. Dzieki