anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chciałabym się od Państwa dowiedzieć jak mam nadać przesyłkę do paczkomatu Inpost na Wośp?

Client:112636454
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Chciałabym się od Państwa dowiedzieć jak mam nadać przesyłkę do paczkomatu Inpost do osoby licytującej na licytacji Wośp. Osoba ta opłaciła wszystko, a ja mam problem z pobraniem etykiety do nadania, bo mi pisze że muszę ja opłacić przesyłkę. A miało być to za darmo dla mnie jako osobie wystawiającej przedmiot. Co ja mam teraz zrobić? Poproszę o pomoc jak najszybciej. Klaudia M

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Kupujący opłacił wszystko i wyślij, więc masz całą kwotę wraz z kosztem wysyłki i jeszcze chcesz dodatkowa za darmo etykietę?

Nie pobieramy żadnych opłat za sprzedaż w ramach aukcji Allegro dla WOŚP. W przypadku zakupu w Twojej ofercie, wartość przedmiotu wpłynie bezpośrednio na konto Fundacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a do Ciebie trafi kwota na pokrycie kosztów dostawy.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Środki i historia operacji - Allegro    Sprawdź  tu powinna wpłynąć kasa za wysyłkę. Przy normalnej sprzedaży też zwykle sprzedawca sobie to musi wypłacić żeby opłacić wysyłkę.

oznacz moderatorów

AgIzMr
#7 Wielbiciel#

jest gdzies ta wpłata, musiałem ją tydzień temu wypłacić i opłacić na inpost samemu.   Teraz też mam ten sam problem.  Gdzieś jest wątek gdzie moderator wpisuje linka, tam znalazłem tę wpłatę. Tylko szukam teraz  raz jeszcze tego .. 🙂

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:112636454 Cześć, wpłaty nie ma na Twoim saldzie, bo dzisiaj została przelana na Twoje konto bankowe (do końca jutrzejszego dnia powinna się zaksięgować). 

Historię wypłat sprawdzisz w zakładce Środki i historia operacji 

oznacz moderatorów

AgIzMr
#7 Wielbiciel#

Faktycznie. Dzieki

oznacz moderatorów