anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chciałbym skorzystać z urlopu 4 dni.Jak mam to zrobić.Nie będę w stanie wysłać zamówionych przesyłek

ZULas1966
#8 Zapaleniec

Chciałbym skorzystać z urlopu 4 dni.Jak mam to zrobić.Nie będę w stanie wysłać zamówionych przesyłek.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ZULas1966  ustaw zaporową cenę, to nikt nie kupi

oznacz moderatorów

ZULas1966
#8 Zapaleniec

Mam 460 pozycji...bardzo pracochłonne zmienić czas wysyłki.Czy nie ma możliwości wzięcia urlopu?

oznacz moderatorów

mix-mce
#15 Entuzjasta

@ZULas1966  zaznaczasz 460 ofert i klikasz jak poniżej

all-1.jpg

allegro umożliwia pokazanie/zmianę hurtową po 1000 ofert na raz więc nie widzę problemów

oznacz moderatorów

ZULas1966
#8 Zapaleniec

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ZULas1966 przy krótkiej przerwie lepiej wydłużyć czas wysyłki i koniecznie wyłączyć algorytm 

Zachowaj kolejność zdarzeń j/w

oznacz moderatorów

ZULas1966
#8 Zapaleniec

Mam 460 pozycji...bardzo pracochłonne zmienić czas wysyłki.Czy nie ma możliwości wzięcia urlopu?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ZULas1966 5 ... no może 6 kliknięć 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@ZULas1966 są dwa rozwiązania: 
- włączenie przerwy w sprzedaży, wtedy zakończysz swoje wszystkie oferty, kupujący nie złożą u Ciebie nowych zamówień aż do zakończenia Przerwy, ale Przerwa w sprzedaży nie zwalnia Cię z obowiązku realizacji wcześniej złożonych zamówień oraz odpowiadania na wiadomości i otwarte Dyskusje;
- wydłużenie czasu wysyłki oraz wyłączenie dostaw szybszych, niż Twoja deklaracja w zakładce Skuteczność wysyłki

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika tyle że to dotyczy tylko 2-3 dni a jak on chce 4 to nie wypali 😞

nowy sposób obliczania przewidywanego czasu dostawy będzie dotyczył wszystkich Twoich ofert z deklaracją wysyłki 2 i 3 dni.

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 po wydłużeniu czasu wysyłki wyłączy algorytm i po bólu

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ZULas1966 zakończ sprzedaż dzięki opcji Przerwa w sprzedaży jednym kliknięciem zakończysz wszystkie swoje aktywne oferty 🙂

Na allegro masz zasuwać a nie odpoczywać, kasa im ucieka 😄

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 taa.. a po powrocie wznowi mu się połowa ofet , bo w międzyczasie allegro wymyśli nowy obowiązkowy parametr .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria to poprawi, sam miałem tak ostatnio, dodałem parametry i po sprawie, przynajmniej wiedziałem co do poprawy i co uzupełnić 😄 

la_nika

@ZULas1966 jeśli ustawisz czas wysyłki na więcej niż 3 dni, uwzględnimy to w przewidywanym czasie dostawy i wtedy nie musisz wyłączać dostaw szybszych niż deklaracja. 
CC @kostas11 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika nie ryzykowałbym , aż takiego zaufania do Waszych systemów nie mam

@kostas11 autor wątku wygląda na mało obytego , ocknie się po 2 miesiącach  ,że mu się połowa asortymentu nie sprzedaje ...

oznacz moderatorów