Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym skorzystać z urlopu 4 dni.Jak mam to zrobić.Nie będę w stanie wysłać zamówionych przesyłek.
@ZULas1966 ustaw zaporową cenę, to nikt nie kupi
Mam 460 pozycji...bardzo pracochłonne zmienić czas wysyłki.Czy nie ma możliwości wzięcia urlopu?
@ZULas1966 zaznaczasz 460 ofert i klikasz jak poniżej
allegro umożliwia pokazanie/zmianę hurtową po 1000 ofert na raz więc nie widzę problemów
Dziękuję 🙂
@ZULas1966 przy krótkiej przerwie lepiej wydłużyć czas wysyłki i koniecznie wyłączyć algorytm
Zachowaj kolejność zdarzeń j/w
Mam 460 pozycji...bardzo pracochłonne zmienić czas wysyłki.Czy nie ma możliwości wzięcia urlopu?
@ZULas1966 5 ... no może 6 kliknięć
@ZULas1966 są dwa rozwiązania:
- włączenie przerwy w sprzedaży, wtedy zakończysz swoje wszystkie oferty, kupujący nie złożą u Ciebie nowych zamówień aż do zakończenia Przerwy, ale Przerwa w sprzedaży nie zwalnia Cię z obowiązku realizacji wcześniej złożonych zamówień oraz odpowiadania na wiadomości i otwarte Dyskusje;
- wydłużenie czasu wysyłki oraz wyłączenie dostaw szybszych, niż Twoja deklaracja w zakładce Skuteczność wysyłki.
@la_nika tyle że to dotyczy tylko 2-3 dni a jak on chce 4 to nie wypali 😞
nowy sposób obliczania przewidywanego czasu dostawy będzie dotyczył wszystkich Twoich ofert z deklaracją wysyłki 2 i 3 dni.
@kostas11 po wydłużeniu czasu wysyłki wyłączy algorytm i po bólu
@ZULas1966 zakończ sprzedaż dzięki opcji Przerwa w sprzedaży jednym kliknięciem zakończysz wszystkie swoje aktywne oferty 🙂
Na allegro masz zasuwać a nie odpoczywać, kasa im ucieka 😄
@kostas11 taa.. a po powrocie wznowi mu się połowa ofet , bo w międzyczasie allegro wymyśli nowy obowiązkowy parametr .
@mdrogeria to poprawi, sam miałem tak ostatnio, dodałem parametry i po sprawie, przynajmniej wiedziałem co do poprawy i co uzupełnić 😄
@ZULas1966 jeśli ustawisz czas wysyłki na więcej niż 3 dni, uwzględnimy to w przewidywanym czasie dostawy i wtedy nie musisz wyłączać dostaw szybszych niż deklaracja.
CC @kostas11 🙂