anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co po wyczerpaniu pakietu darmowych dostaw Smart z pakietu powitalnego, nie mam jeszcze s.sprzedawcy

RunningWolf
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@RunningWolf możesz uzyskać oznaczenie Smart!, gdy spełniasz przynajmniej jeden z poniższych warunków:

• poziom jakości sprzedaży na Twoim koncie jest wyższy niż Neutralny lub co najmniej Neutralny na wszystkich Twoich kontach 
    lub
  • masz co najmniej 5 unikalnych pozytywnych ocen (kciuk w górę) w ciągu ostatnich 12 miesięcy oraz masz średnią ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98% 
    lub
  • masz tytuł Super Sprzedawcy.

Dodatkowo:

• terminowo opłacaj faktury za nasze usługi
  • działaj zgodnie z naszym regulaminem
  • zadbaj o poprawną obsługę adresów mejlowych kupujących oraz upewnij się, że są poprawnie przekazywane do firmy logistycznej – dowiedz się więcej na ten temat.
   Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RunningWolf
#8 Zapaleniec

Ogólne warunki znam ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Zakładając - dziś nadaję setną darmową przesyłkę Smart - i co dalej - moje cenniki nie są już Smart i kupujący wnoszą opłatę za nadanie? Rozumiem że muszę się w tym stanie doczołgać do miesiąca sprzedaży żeby zyskać S.S. i dostać Smarta..

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka

@RunningWolf tytuł Super Sprzedawcy nie jest wymagany do posiadania oznaczenia Allegro Smart! - to jeden z warunków.
Wystarczy, że poziom jakości sprzedaży na Twoim koncie jest wyższy niż Neutralny lub co najmniej Neutralny na wszystkich Twoich kontach
LUB
masz co najmniej 5 unikalnych pozytywnych ocen (kciuk w górę) w ciągu ostatnich 12 miesięcy oraz masz średnią ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98%.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów