Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem na koncie ktoś pisze do mnie na czat ja mu odpisuje a potem mi pisze klient że mu nie odpisałem, dlaczego nie widzi mnie ?
@kalwin777 Cześć 🙂 Czy po kliknięciu w ikonkę na górze strony Allegro Lokalnie widzisz, że wiadomość napisana przez Ciebie została wysłana czy również nie widzisz tej wiadomości?
...ja widzę on pewnie nie
Widzę że wyslana
@kalwin777 Prześlij mi proszę login tego kupującego w wiadomości mejlowej (skorzystaj spolecznosc@allegro.pl).
@kalwin777 Której oferty dotyczyła ta wiadomość?
Dotyczyła tej oferty która zawiera w opisie ,,,100W,,,
@kalwin777 Masz kilka takich ofert na swoim koncie. Chcę zweryfikować tę sprawę, ale muszę znać cały login kupującego i dokładną ofertę. Jeśli nie chcesz zamieszczać tych danych tutaj, to prześlij mi link do oferty mejlowo (adres mejlowy podałam wyżej).
Login kupującego jest cały, a nazwą mojego produktu to
Proszę o pomoc bo stracę klienta ,,,,,
@kalwin777 Przesłałam Twoje zgłoszenie do Działu Technicznego.
Dobrze,b,dziękuję
Stało się, i straciłem klienta , napisał mi że dziękuję, nie widzi moich odpowiedzi i i produkt leży dalej uuu nie dobrze
@kalwin777 Nie chcę wchodzić w szczególy, ale jeśli klient pisze do ciebie poprzez pocztę email, a ty odpowiadasz mu poprzez centrum wiadomości to prawdopodobnie się nie dogadacie, przynajmniej ja takie zjawisko zaobserwowałem. To jest takie niby ułatwienie Allegro..😡
Hej , pisał do mnie przez czat na allegro nie przez e-mail
@kalwin777 "...pisał do mnie przez czat na allegro nie przez e-mail"
Wiadomości mailowe wyświetlają się na czacie tak jakby były pisane na czacie. Właśnie to chciałem ci wytłumaczyć. Wiadomości z czatu nie są wysyłane mailem, pozostają tylko na czacie.
Ale skoro jesteś pewien że nie pisał mailem.......
@kalwin777 Sprawdziliśmy tę sytuację i wszystkie wiadomości docierają poprawnie. Możliwe, że Twój klient nie widział ich przez baner z ostrzeżeniem, ale wystarczy kliknąć w strzałkę w prawym górnym rogu i wiadomości zostaną "odsłonięte".
Nie ma tu problemu technicznego po naszej stronie, wiadomości są dostarczane prawidłowo.