anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czekam już 3 dzień po pozytywnej weryfikacji konta na pakiet powitalny

_Trendly_
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, 

We wtorek 19.11.2024 minął 2 dzień od weryfikacji mojego konta sprzedażowego i nadal nie mam pakietu powitalnego do aktywowania. Co może być powodem. Konto jest przemienione z konta zakupowego na sprzedażowe, ale nigdy nie było powiązane z innym kontem. Moja firma nigdy nie sprzedawała nic na allegro. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@_Trendly_  Przekształcone konto na firmowe nie otrzyma automatycznie Pakietu Powitalnego. Program Powitalny jest przeznaczony dla nowo zarejestrowanych kont firmowych, które spełniają określone warunki. Jeśli konto nie było wcześniej używane i powiązane z innym kontem firmowym, może kwalifikować się do tego programu. Każdy przypadek wymaga indywidualnej weryfikacji. Dlatego skontaktuj się z nami przez formularz w tej sprawie. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_Trendly_
#7 Wielbiciel#

Właśnie napisałam wiadomość przez Formularz. Dziwne, bo firmę założyłam specjalnie żeby móc działać bez żadnych ograniczeń a tu takie jednak komplikacje. A wiem, że znajomy, który też sprzedaje na allegro tak samo przekształcał konto z prywatnego na sprzedażowe i normalnie został mu przyznany pakiet powitalny. No cóż pozostaje czekać i liczyć na pozytywny obrót sprawy 🙂 Pozdrawiam!

oznacz moderatorów