Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
We wtorek 19.11.2024 minął 2 dzień od weryfikacji mojego konta sprzedażowego i nadal nie mam pakietu powitalnego do aktywowania. Co może być powodem. Konto jest przemienione z konta zakupowego na sprzedażowe, ale nigdy nie było powiązane z innym kontem. Moja firma nigdy nie sprzedawała nic na allegro.
@_Trendly_ Przekształcone konto na firmowe nie otrzyma automatycznie Pakietu Powitalnego. Program Powitalny jest przeznaczony dla nowo zarejestrowanych kont firmowych, które spełniają określone warunki. Jeśli konto nie było wcześniej używane i powiązane z innym kontem firmowym, może kwalifikować się do tego programu. Każdy przypadek wymaga indywidualnej weryfikacji. Dlatego skontaktuj się z nami przez formularz w tej sprawie.
Właśnie napisałam wiadomość przez Formularz. Dziwne, bo firmę założyłam specjalnie żeby móc działać bez żadnych ograniczeń a tu takie jednak komplikacje. A wiem, że znajomy, który też sprzedaje na allegro tak samo przekształcał konto z prywatnego na sprzedażowe i normalnie został mu przyznany pakiet powitalny. No cóż pozostaje czekać i liczyć na pozytywny obrót sprawy 🙂 Pozdrawiam!