Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jako osoba fizyczna (nie prowadząca działalności gospodarczej) nie mogę już aktualnie nadawać przesyłek Allegro Paczkomaty InPost bezpośrednio z portalu Allegro?
Do tej pory miałam konto Allegro zintegrowane z InPost i wszystko odbywało się za pomocą jednego przycisku "nadaj przesyłkę", którego mocą zostałam przenoszona do Menagera Paczek InPost i tam generowałam etykietę nadawczą.
Aktualnie wyświetla się komunikat: "Trwa uzyskiwanie dostępu. Sprawdź czy połączyłeś konto na stronie Allegro".
Wyłącz blokowanie reklam. Widocznie musi od nowa połączyć. Ja mam konto prywatne, a bez problemu nadaję z menedżera.
A gdzie mam to wyłączyć?
@kaliszaneczka-x- wielkie dzięki za podpowiedź. Problem rozwiązany. Chodziło o blokadę wyskakujących okienek 😉
No właśnie nie zaciąga. Jest komunikat "nie znaleziono transakcji".
@mon_sal spróbuj kliknąć Zarządzanie kontem i ponownie połączyć z allegro ? sprawdź też czy masz odpowiedni typ przesyłki zaznaczone do pobrania, nie zapomnij wyłączyć blokady wyskakujących okienek 🙂
@kostas11 - wielkie dzięki! 🙏 Chodziło najwyraźniej o wyłączenie tej blokady wyskakujących okienek! Jeszcze raz wielkie dzięki 😉