anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można czasowo zawiesić konto allegro biznes ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
EMKAMaxShop
#8 Zapaleniec#

Witam. Czy można czasowo zawiesić konto allegro biznes. Obecnie nie jestem w stanie ogarnąć tego tematu jak należy z przyczyn osobistych a nie chciał bym też całkiem rezygnować gdyż już się trochę w to wciągnąłem, zebrałem grono zadowolonych klientów i szkoda to ot tak po prostu odciąć a przy ewentualnym powrocie zaczynać od zera. Może ewentualnie jest jeszcze inne rozwiązanie oprócz rezygnacji i wypowiedzenia umowy. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
kostas11
#21 Demiurg#

@EMKAMaxShop a po co ? usuwasz oferty i pilnuj tylko dyskusji itp. co do reklamacji przez 2 lata co by komornik Cię potem nie ganiał, wypowiadać nic nie musisz, konto niech se wisi, tyle że po roku będzie bez opinii w sumie jak byś od nowa zaczynał, oferty zakończone też znikają po 60 dniach 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
EMKAMaxShop
#8 Zapaleniec#

Dzięki za info zwrotne. Zakładam, że plan powrotu byłby szybszy niż rok. Najpóźniej marzec 2025. W związku z tym jeszcze dopytam - jak długo opinie są widoczne na koncie. Czy okres 2-3 miesięcy przerwy pozwoli na ich zachowanie ?

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@EMKAMaxShop tak jak pisałem opinie są widoczne rok od wystawienia potem najstarsze znikają 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Monika__L
#16 Inspirator#

Nie usuwać konta przez 2 lata w razie gdyby ktoś chciał składać reklamację? A czy abonamentu dalej biegną? Pewnie tak. 

oznacz moderatorów