Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mam pytanie dotyczące opinii przypisanej do produktu pod kodem EAN 4260663280096.
Klient wystawił ocenę produktu, mimo że kupił ten towar u innego sprzedawcy, a nie u mnie.
Przez to ocena produktu w mojej ofercie została zaniżona, chociaż nie dotyczy mojego zakupu ani obsługi.
Czy w takiej sytuacji można:
przenieść tę opinię do oceny sprzedawcy tego, u którego faktycznie kupowano,
lub
usunąć ją z produktu, jeśli jest przypisana nieprawidłowo?
Opinia krzywdzi ofertę innych sptrzedających ten sam produkt i nie odnosi się do opisu produktu tylko bardziej do oceny sprzedaży.
Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie, czy to można rozwiązać.
Dziękuję!
P.S.
Sądzę że powinna być usunieta bo jest nie we własciwym miejscu.Ta opinia klienta zawiera:
„Moja opinia jest negatywna” → ocena sprzedawcy, nie produktu
„Nie poleciła sprzedającego” → ocena sprzedawcy
uwagi o stanie przesyłki, pudełku, pakowaniu → to dotyczy logistyki, nie produktu
„pudełko z wyciętymi etykietami wysyłkowymi” → to wskazuje na poprzednią wysyłkę, czyli na sprzedawcę
„śrubki porozrzucane w opakowaniu” → to również zarzut wobec sprzedawcy, nie producenta
„pilot wcześniej rozkręcany” → jeśli produkt jest nowy, to z kolei sugeruje sprzedaż towaru używanego
To wszystko nie dotyczy cech samego towaru, tylko obsługi i stanu paczki → więc to powinno być opinią o SPRZEDAWCY, a nie o produkcie.
To jest błędnie przypisana opinia produktu.
W regulaminie Allegro jest jasno:
Opinie o produkcie nie mogą zawierać treści dotyczących sprzedawcy lub obsługi zamówienia.
Więc dlatego zgłaszam ją do usunięcia lub przeniesienia.
@HYDROREN poproszę o login kupującego, który zamieścił tę opinię lub numer zamówienia, którego dotyczy.
No nie wiem jak to podać bo login kupującego nie wyświetla się cały tylko w skrócie:
@HYDROREN to proszę jeszcze numer tej oferty.
Nie ma już oferty tego sprzedawcy. Opinia dotyczy EAN produktu 4260663280096
@HYDROREN dziękuję. Na ten moment usunięcia zagwarantować Ci nie mogę, ale będę działać w tej sprawie.