Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
czy mogę zwrócić się do Allegro z prośbą o unieważnienie komentarza? Uważam, że wystawiona opinia jest niesprawiedliwa i nie oddaje rzeczywistego przebiegu transakcji, co – według mnie – narusza zasady rzetelnych ocen.
Kupująca oceniła, że otrzymała uszkodzony produkt („Stolik uszkodzony w centralnym miejscu – porysowany blat”). Tymczasem przedmiot został przeze mnie dokładnie sprawdzony przed wysyłką. Klientka nie zgłosiła uszkodzenia przy odbiorze, nie otrzymałem też zdjęć kartonu ani produktu przed złożeniem. Klientka przesłała jedynie fotografię już zmontowanego stolika, co uniemożliwia jednoznaczne określenie, kiedy powstało zarysowanie.
Zaproponowałem zwrot towaru i pełen zwrot kosztów do 14 dni od wysyłki – klientka odpisała, że [tu cytuje]: "takim sposobem zakupy mogą trwać wiecznie i za kazdym razem może otrzymywać podobne dziadostwo". Także zwrotu nie zrobiła, ale w zamian wystawiła negatywny komentarz tak jak pisała w sms-ach. Odniosłem się do wystawionej opinii klientki, ale nie składałem jeszcze formalnej prośby o jej usunięcie, bo zakładam, że może zostać odrzucona. Mam też zrzuty całej korespondencji SMS z klientką – czy mogę je załączyć przy zgłoszeniu? I gdzie miałbym to zgłosić? Chciałem zaznaczyć że klientka kontaktowała się ze mną wyłącznie przez sms-y.
Czy ktoś miał podobną sytuację i wie, czy Allegro może uznać taką opinię za niezgodną z regulaminem?
Z góry dziękuję za pomoc.
@HYDROREN nic z tym nie zrobisz , pozostaje Ci tylko dogadać się z klientką