anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę wypłacić tylko część środków z Allegro Payu?

louis30
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg#

@louis30 tak , Zgodnie z ustawieniami wypłat, możesz nie wypłacać części środków .

oznacz moderatorów

louis30
#8 Zapaleniec#

Nie widzę u siebie takiej możliwości, żeby wypłacić np. połowę kwoty.

oznacz moderatorów

louis30
#8 Zapaleniec#

Czy mogę wypłacić tylko część środków z Allegro Payu?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

po co otwierasz nowy post  ,zapoznaj się z odpowiedziami w poprzednim ,

oznacz moderatorów

louis30
#8 Zapaleniec#
Bo nie ma w nim odpowiedzi na moje pytanie. Czy mogę np. wypłacić tylko połowę środków? W ustawieniach wypłat tego nie widzę.
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@louis30 możesz skorzystać z rezerwacji kwoty w Allegro Finanse. Rezerwacja kwoty pozwala uniknąć sytuacji, gdy w Allegro Finanse zabraknie Ci odpowiedniej kwoty na zlecenie zwrotu wpłaty do kupującego. Aby to zrobić przejdź proszę do zakładki Ustawienia wypłat. W części Ustawienia wypłat kliknij [zmień ustawienia]. Podaj kwotę, jaką chcesz zostawić w Allegro Finanse. Możesz to zrobić osobno dla PayU i osobno dla Przelewy24. Jeśli przy wybranym operatorze zostawisz 0 zł, wtedy wypłacimy wszystkie dostępne pieniądze. Kliknij [zapisz] 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

louis30
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź. Ale jeszcze dopytam, czyli mam wybrać wypłatę automatyczną i wybrać do wypłaty np. 100 zł ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@louis30 przykro mi, rozumiem, że nie możesz skorzystać z tej opcji. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ponieważ opcja ta jest dostępna na koncie firmowym i to jeszcze nie na wszystkich, ponieważ wdrażamy ją stopniowo. W tej sytuacji nie możesz niestety zarezerwować określonej kwoty, natomiast wypłata od 100 zł oznacza, że gdy na saldzie będzie 100 zł, całość zostanie przelana na Twoje konto bankowe. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów