Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć przyjaciele 🙂
Czy mozna zmienić nazwę Loginu który wyswietla się przy aukcji?
Chodiz o to że z prawej strony przy aukcjii pisze od kogo i nazwa loginu, chciałbym go zmienić.
@JarDyn2012 cześć 🙂 Przykro mi, ale nazwę użytkownika można zmienić tylko raz z nadanej systemowo Client:.... na wybrany przez siebie login. Jeśli chcesz posługiwać się inną nazwą użytkownika, możesz zarejestrować nowe konto, korzystając z odmiennego adresu e-mail.
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź, bardzo proszę jeszcze o podpowedź, staramy się w zadbaać i image, opłacamy wyższy abonament , chcemy dodać logo itp, czy taki login podczas kiedy firma nosi nazwę ORTEX CENTRUM TEKSTYLNE nie psuje imagu? Chcę się tak po ludzku po prostu zapytać . Dziękuję serdecznie.
Imagu może nie psuje ale po prostu lepszy byłby login nawiązujący trochę do nazwy firmy. Osobiście łatwiej mi jest później odnaleźć w moich zakupach czy w mailu informacje od danej firmy gdy jej login i nazwa sklepu są w miarę spójne, po prostu się kojarzy. Ale nie uważam, że tak koniecznie musi być. Być może możesz całkowicie usunąć konto, zgłosić do Allegro żądanie całkowitego usunięcia swoich danych (tzw. prawo RODO do bycia zapomnianym) a potem założyć nowe konto z nową nazwą na ten sam (zapomniany już) adres e-mail. Zapytaj Allegro czy to możliwe. Oczywiście stracisz wtedy wszelkie swoje oceny, komentarze i statystyki.
Rozumiem, dziekuję za odpowiedź a co stanie sięz aukcjami które mamy wystawione, jest ich już sporo.
@JarDyn2012 poprosiłam o kontakt z Tobą w tej sprawie. Bardzo proszę odpisz na naszą wiadomość w sprawie nr 23069266.