Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak ustawić wysyłke zeby była tylko inpost smart . ale zeby pojawił sie znaczek . bez kuriera ups lub dpd
kosiarz-84 masz konto ,, firma ,, , bez kuriera nie przejdzie .
@kosiarz-84 Na koncie firmowym się nie da, musi być kurier.
miałem ustawione ups lecz nie mam blisko punktu do nadania . a nie chce placic komus za wysyłkę . moze trzeba ustawić kurier inpost
@kosiarz-84 no cóż Pocztex , placówki są wszędzie na rzut beretem .
chodzi mi jak ustawic cennik zeby klienci wybierali bardziej inpost . widziałem oferty ze przy dostawie był tylko inpost smart
kosiarz-84 powtarzam ....masz konto ,,FIRMA ,, musisz mieć kuriera ,,smart ,, czyli ustawionego z obowiązujacym cennikiem allegro . Na kontach zwykłych nie ma tego obowiązku .
Formę przesyłki wybiera klient , sprzedawca nie ma na to wpływu .
a moze byc zwykły kurier czy musi być allegro kurier
bo miałem tez w rachunkach doliczona opłate 14.99 poczta polska . ups mi nie odpowiada nadawac . a ja teraz zmienili od 40zł kurier smart to klienci czesciej wybieraja kurier ups . najlepiej było by tylko inpost smart albo całkiem zrezygnować . usunałem ups z dostawie ale brak tez smarta
@kosiarz-84 za co Ci doliczali na poczcie ?
no własnie nie wiem skod ta kwota w rachunku
kosiarz-84 kliknij w ,, v ,, to się dowiesz .
@kosiarz-84 Jednym z warunków, jaki musisz spełnić, aby Twoje oferty były oznaczone Smart! jest udostępnienie przynajmniej jednej z tych metod:
* Allegro Kurier DPD
* Allegro Kurier UPS (do 10 kg)
* Allegro Pocztex Kurier 48
Jeśli chodzi o opłatę 14,99 zł dotyczy ona zamówienia z dostawą Allegro Pocztex Kurier 48 za pobraniem. Numer: 440c6401-0445-11ec-8f04-4beb0141a0a2
to chodzi o to ze ja mam zapłacic za wysyłke klienta . nie rozumiem
kosiarz-84 tak , jeśli jest to pobranie opłacasz wysyłkę i doliczasz ten koszt klientowi . Kwota na etykiecie nadawczej jaką opłaca klient powinna zawierać koszt towaru + koszt przesyłki .